Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
guest
veterán
Big!
Itt nem vagyok regisztrálva, de írj emailt.
kukucs@freemail.hu. A napokban küldöm neked a cuccost. Nekem a létező összes driver megvan Gravisra, volt síma, pnp is.:-) sőt meg is vannak.
Szal írj. Gábor -
Adi
senior tag
Hogy az új Windowsokkal mennyire műxik, azt nem tudom, de anno Win98-hoz volt egy olyan trükk, hogy ISAPNP init után WSS codec drivert kellett telepíteni (tkp. a WSS is az AD1848, majd késöbb a CS42xx chipet használta, ezek voltak pl. a Gravis Maxokon) és akkor azzal legalább a DSP része ment jól. [L]http://utopia.a1.nl/[/L] esetleg. :)
Amúgy meg tegyél föl Linuxot, azzal rotyog kellemesen. :) Most épp a Max van a gépben, a PnP-m és az Ace egy kartondobozban pihengetnek. :D -
Big
csendes tag
Hali népek! Nagy problémám lenne... Van nekem egy régi jó káryám, Gravis PNP Pro, csak egy kis baja van. A video fájloknál, ha nem szabványos (teszem azt 48000 khz) a hang, akkor az egész videofolyamot húzza. Mivel drivert már rég nem ad ki a gyártó ('97) nekiálltam nem hivatalos drivert keresni. Van, de sajna csak linuxhoz. Szóval ha valaki tud megoldást nekem, (és nem azt, hogy vegyek egy másik kártyát (mert azt is néztem, de most éppen nincs 30e Kp-m)) azt nagyon megköszönném.
Köszi előre is!
Big
Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Apple iPhone 11 - népalma
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Netflix
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- További aktív témák...
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Netgate XG-7100-1U 8GB pfSense+ - VPN - Profi tűzfal -10Gbe- Rackbe szerelhető
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest