- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
Talán háromszor ha csatlakoztattam az évek alatt a telefonomhoz a GoProt. Kb semmi szükség rá, csak meríti pluszba az akksit a wifi kapcsolat. Olyankor jól jön amikor olyan helyre rakom a kamerát hogy csak ötletem van róla mi lesz benne a képben és mi nem, de már kiismertem annyira hogy nagyjából lerakom és tudom hogy mi fog látszani és mi nem anélkül hogy nézném az élőképet.
(#1291) Morzsibácsi Tudom, kibicnek minden olcsó, de szerintem a következő cserénél add el, hiszen az egy vadiúj 7-es lesz, az árából meg veszel egy DJI Actiont, a supportnak meg megírod hogy kapják be mert átmentél a konkurenciához. A lencseszűrő és a tok kivételével minden más kiegészítővel és talppal kompatibilis.
Aztán majd meglátjuk hogy a 8-asra mennyire kapták össze magukat, illetve hogy a DJI mekkora nyomást gyakorolt rájuk.
-
kk831228
addikt
Nem kell hozzá, de...
Pl. felrakod magadra valahova sisakra, mellkasra, akárhova nem tudod beállítani a szöget pontosan, hogy jól álljon... Csak ha látod az élőképet valamin..
A sony - val biztos nincs annyi gond mint a 7 - el, optikai stabi nem rossz, viszont elég szegényes a tartozék kínálat... Az alakja nem mindenkinek jön be, ház nem vízálló stb... Én is vacilláltam amikor vettem a hero 6 - ot, de csak a GP lett... Eddig nem bántam meg a 6-ot...
Szerintem olvasgass bele a dji topikba hogy mik a tapasztalatok, azt hiszem most vett egy srác...
-
trialboj
őstag
Itt egy videó róla, a saját gopro app tudja.
De nekem is lenne 2 kérdésem.
1- ezt a gps meg telemetria adatos mókát az összes hero 7 black tudja? Csak mert akkora letérésekkel találok kamerát a használt piacon, hogy nem értem az árakat, mind jó állapotúnak tűnik.
2- ha a gopro szoiftverben teszed rá az adatokat, és elmented a videót azt jó minőségben tudod újra betölteni premierbe, tehát képes a gopro app h264 tömörítésre?
---
(#1220) Ebisu68
Én nem vagyok nagy szakértő, de nem vág földhöz a 130k én a hekyedben a legújabb 7 es blacket venném, már csak azért is mert ezt most annyira mindenki előtt van, hogy szerintem jobban tartja majd az árát.
De a valós indok, az hogy ha fontos pl a mikrofon, tehát a hangminőség, akkor az előző 5-6 szériák nagyon siralmasak ilyen szempontból.
Nem tudom milyen sportra gondolsz, de a hero 7 tudja a hypersmoothot, ami kb kiegyenesíti azt is ha kocogva akarsz VLOGOLNI, hihetetlen technológia, túrázás közben sem remeg a kamera minden egyes lépésnél, ez azért elég fontos ha a barátokon kívül másnak is megmutatnád, nem okoz fejfájást. Persze kel hozzá egy rendes hám, hogy feszüljön a testedre, ha nagyon lötyög a szofver sem tudja megmenteni a felvételt.
Nézd meg ezt a videót, minden felvétel gyalog készült, és atom stabil. Ehhez a kamerához csak egy kalandos élet, vagy gyönyörű környezet kell, ezért vacakolok én is annyit, vért izzadva jutok el olyan szép és izgalmas terepre, ahol érdemes vele videózni, de a technológia ami benne van lenyűgöző.Mikor már kezdték beérni a többiek, a GoPro felébred téli álmából és ismét leszakított mindenkit.
Persze ott van az dji osmo, ami szorongatná, de stabilizálás terén azért a gopronak nagyobb tapasztalata van, az előzetes tesztek alapján nekem még mindig sokkal konzisztensebb a gopro, szinte minden helyzetben stabil, még az új dji sokszor belerángat a videóba.
+ legnagyobb érv a gopro mellett, hogy az emberek tudatában az akciókamera úgy égett be hogy GOPRO, ezt a kamerát sokkal könnyebb eladni, ha ráuntál/ elfogyott a videózható környezeted -
gyerecske
senior tag
Ha jó képstabi is kell , akkor én a hero 7blacket ajánlom inkább, abban nagyon jó lett.
Én SanDisk Extreme microSDXC kártyát használok 1080p-ben,néha 1440p-ben. Idáig nem volt vele probléma. 4K-t csak kipróbáltam párszor nálam azzal is jó volt, de megjelenítő hiányában nem azzal használom, legalább a fájlméretek is kisebbek a további szerkesztéshez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 380 / 4200 expoval )
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Dji Osmo Pocket 3 kamera 2026.06.19. jótállással
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Nikon ) -Újszerű-
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged