- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morzsibácsi
tag
válasz
mnorbert17 #1288 üzenetére
Nem mindennel tudok egyetérteni,amit leírtál.Abban tökéletesen igazad van,hogy nagyságrendileg minden új cucc,egy kalap sz@r. Én is már elég régi bútordarab vagyok,ezért még emlékszem azokra az időkre,amikor átlagpénzért jó minőségű árut kaptál,sok pénzért örökös prémium márkákat lehetett kapni.Ma teljesen mindegy mennyit fizetsz,a termék napjai meg vannak számlálva,Rengeteg esetben meg csak márkaneveket fizetsz meg.Lehet,hogy ebben mi felhasználók is hibásak vagyunk? Beletörődünk mindenbe,ezért úgy gondolja a gyártó,úgyis megveszi a paraszt,minek csináljak jobbat? Te is írod: ezekkel a hibákkal együtt lehet élni.Miért lehet? Miért kell nekem a "csúcsmárka csúcskamerájával "naponta megküzdenem? Nagyon szívesen odaadom az enyémet ( a negyedik darabot ),azután egy hét múlva megkérdezem,na milyen vele együtt élni ? Gyengébb idegzetű ember harmadik nap összetaposná.Ne mondjuk már azt,hogy ez így f@sza és ez így van teljesen rendben.
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenMediaVault
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged