- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
kk831228
addikt
válasz
CosmoBacsika #2274 üzenetére
Milc mellé kell gopro is... Milcet nem cipeled mindehova magaddal, vagyis de, egy hetig, amíg újdonság... Nekem is van egy Pana gx 8 - am, de elég keveset van használva... Viszont ilyen eseményekre az a legjobb az biztos, ahol kevesebb a fény... Valamelyik Sony A. a legjobb erre talán... Color grading-nél mondjuk nem tudom mennyire lehet összehozni őket, nem egyszerű...
-
törölt tag
válasz
Szia, szerintem tök jó a gopro képe, én nem cserélgetnék, de te tudod. Inkább beszereeznék még egyet és felapplikálnám a palánkra. Linearban vetted fel?
Amúgy ismerős volt a sportcsarnok, később láttam, hogy télleg a szszmiklósi.
-
zgospel
őstag
válasz
Amíg a szöveget olvastam arra gondoltam, hogy biztos valahova a testhez rögzítve van a GoPro, de a linkelt videók stílusához valóban jobban passzolna valami milccel videózni. Ott arra kell majd figyelni, hogy az autofocus rendszere jó legyen az adott milcnek, főleg mivel sportban gyors mozgások vannak, de ahhoz ezt a topikot tudom ajánlani már.
Amúgy meg lehetne spékelni a mostani felvételeidet edzéseken, bemelegítéseken pl néhány fejpántos, csuklópántos felvétellel
Ha anyagilag teheted akkor a GoProt ne cseréld MILCre, hanem tartsd meg a MILC mellé, és akkor lehet variálni vágásnál több fajta és szögű felvételt.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Black Myth: Wukong
- Horizon Forbidden West
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon) + Sigma USB dokkoló
- Canon EF 17-40mm F/4 Fullframe obi
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM -Dobozos, újszerű-
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest