Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sudosu
csendes tag
Üdv!
Gondoltam nyitok egy ilyen témát, hisz már itt Magyarországon is elérhető ez a szolgáltatás.
Abban is reménykedem hogy van valakinek tapasztalata a Wallet-el kapcsolatban.A napokban azon gondolkoztam hogy milyen jó lenne néhány applikációmat amit Androidra írtam, esetleg valami minimális árért elpasszolni max 1-2 euróért. Az a 25 dollár regisztrációs költség nem sok és annyit lehet publikálni amennyit akarok.
Szóval ehhez Google Wallet nevezetű szolgáltatást kell használni, az a része tiszta hogy kerül rá erre a "kártyára" a pénz, de az már nem igazán, hogy ezt a bankkártyámra át lehet e küldeni valamilyen módon. Mivel jelenleg nincs túl sok lehetőség kis hazánkban ilyen módon történő vásárlásra.
Lehet hogy butaságot kérdezek, de elég bizonytalan vagyok a témával kapcsolatban, szóval inkább megkérdezem itt, akinek már esetleg van előfizetése erre a szolgáltatásra!
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Motoros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
?