Hirdetés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
firemanus82
senior tag
Sajnos nagyon fájó ez a haldoklas, nagyon össze nőttem a Huawei rendszerével, a kezelhetosegevel és a fotós képességeivel. Samu nem az én világom, a Xiaomi felé hajlanék talán, de eléggé elmentek a készülék árai. Apple zárt világa egyáltalán nem jön be. Oppo még érdekes lehet, de az is Xiaomi márka ha jól tudom. Mindenesetre az kiderult, hogy az életem függ a Google-től, hogy a fene essen beléjük! A rohadt termosztát, a telefon kocsival való összeköttetése, a bankolás, a levelezés, az alkalmazások nagy része (hogy minden funkciójuk működjön) és még a munkahelyi dolgaim is osszefuggnek velük. És ez nincs jól, de nem tudom magam függetleníteni a Google-től
-
jeni
félisten
válasz
firemanus82 #794 üzenetére
Tedd vissza alaphelyzetbe a telót és el kell fogadni a Huawei mobilágazat haldoklását.
Azt feltenni amit a Huawei Appgllery-n megtalálsz.
Annak semmi értelme,hogy ember vesz egy telefont és mókolni kelljen még,hogy használható legyen hétköznapi használatra.
S9 Pus (lejárt garis) és a P40 Pro (garis még 2023 elejéig) telók addig mennek míg be nem dobják a törülközőt.
Aztán majd utána keresek nem letiltott szolgáltatású telefont. Lehet az már Oppo ,Xiaomi lesz vagy Apple.
Sony nincs varázsa. Samsung szériát meg meguntam,sokat fogyasztanak. -
firemanus82
senior tag
Nálam sem a régiek, sem a friss nem működik már. Mind figyelmeztetést küld, hogy frissítsem a play szolgaltatasokat. Sajnos valamit lefrissitett még, mert azóta nem megy. A P30 pro és Samsung s20 ultra-val működik a kocsival.
Ish4d0w: azt már 1x megszivtam, így nem teszem
-
illjo
senior tag
Vannak elvileg fizetős megoldások bootloader kód feltörésére, de annyira nem foglalkoztam a kérdessel. Viszont a másik akadály, hogy pont a zárt bootloader miatt rom sem készült rá. Nem is tudok olyanról, akinél müködött volna ilyen megoldás. De xda developers oldalon ránézhetsz.
Azért annyira nem kompromisszumos..Nekem, ami kell, fagyasztással minden megy a play store kivételével, ami helyett kiváló megoldás az aurora store. Ami egyébként a play szerveréről éri el ugyanazokat az appokat, csak egy alternatív kliens. Az új otp appot is használom -
sdj001
csendes tag
Köszi a választ.
Annyira nem vagyok naprakész, de a bootloader nyitását még nem oldotta meg senki?
Mindenhol emberek dolgoznak és az infók elöbb-utobb kiszivárognak... -
jeni
félisten
szerintem előbb tudni kellett volna erről a Huawei stop Google dologról.
sajnos csak a GSM hack a megoldás erre.
és az is már korlátozottan lesz meg,ha vissza olvasol ezt is írják már.
ma voltam a Media Markt -n és ki van rakva a Nova 9. a szépséges színésznőnk Kiss Ramóna aki a reklám arca lett annak ,másra a teló nem lesz jó. -
sdj001
csendes tag
Sziasztok,
Tegnap vettem egy használt P40 Pro-t.
Keresek megoldást a teljes körű Google szolgáltatások használatára.A fenti megoldások szerintem így elsőre mind kompromisszumokkal járnak, olyan nem létezik, hogy egy olyan romot telepítünk, amiben benne vannak a GMS komponensek?
Esetleg ha nem lehetséges, akkor leírjátok az okát?Köszi előre is!
-
sharp4
őstag
válasz
firemanus82 #782 üzenetére
Ráadásul az OTP-seknek is probléma lesz, ha nem kapjuk meg az új alkalmazást.
-
Luzsi04
csendes tag
válasz
firemanus82 #773 üzenetére
Melyik verzió(k) nem mennek?
Nekem 7.0614134 van fent szintén P40 Pron és működik.
Bár nekem Play Store-bol lett telepítve, és pár hónapja nem frissült a fagyasztás miatt, nem is találom Aurora Storeban (bár lehet nem jól kerestem). -
jeni
félisten
válasz
firemanus82 #779 üzenetére
ezek után mi a frásznak hozzák be a Nova 9-t meg a Honor 60-t?
a szolgáltatók kirakják a polcra. kérdés mennyien veszik majd meg? -
illjo
senior tag
válasz
firemanus82 #779 üzenetére
Szívesen..
-
illjo
senior tag
válasz
firemanus82 #777 üzenetére
Hát sajnos nem tudtam segíteni.. Az van, hogy akinek fontos a gms, mint pl nekem is, elsősorban a hiányérzet miatt, mármint hogy ne legyen hiányérzetem, sajnos felejtős a hms legközelebb... Úgy nézett ki az elején, nem veszik ennyire komolyan sem google, sem huawei oldalon az unofficial megoldások akadályozását. És addig még szórakoztató is volt a dolog..
-
illjo
senior tag
válasz
firemanus82 #775 üzenetére
Autó oldali részen nem lehet belenyúlni? Gondolom, nem..
-
firemanus82
senior tag
Sajnos azt is próbáltam, de ugyanúgy nem működik a dolog. Az app elindult, de a kocsival már nem működik, azt írja a telefon egy piros képernyőn, hogy az android autó nem válaszol és kilép. A kocsi kijelzőjén pedig csak annyi olvasható, hogy kövesse a telefonon megjelenő utasitasokat. Sajnos úgy tűnik lassan csak kinyirja a Google a mokolast.
-
illjo
senior tag
válasz
firemanus82 #773 üzenetére
Próbálj meg visszatenni egy korábbi verziót az appból. Sajnos jobb ötletem nincs. Ezek szerint elkezdték az új gps apphoz hozzáigazítani a működését azoknak az appoknak, aminek 'fáj' a hiánya. Youtube mondjuk áthidalható a yt vanced al.De gondolom, előbb utóbb minden G appal ez lesz
-
firemanus82
senior tag
Huawei p40 pro-nál jelentkezett nálam egy újabb probléma. Az android autó nem működik. Frissült az Aurora-bol. Azt az értesítést kapom, hogy frissítsem a play szolgaltatasokat. Megprobaltam régebbi verziót felrakni, de az sem segített. A neten azt találtam, hogy másnak már a YouTube is ezt produkálja. Ötlete lenne valakinek? Elég nagy szükségem lenne az android autóra
-
rolando17
csendes újonc
Sziasztok!
Valaki próbálta már? Esetleg van benne kockázat? Jelenleg fagyasztásos módszerrel vagyok.https://youtu.be/FelqeBioHLY
-
spect80
senior tag
megértem. Nekem van egy mediapad 10.4 az is csak HMS. Igaz azt csk videónézésre használom, arra pont jó youtube vanced-del és HBOGO-val (ami "épphogy fut" kíirja hogy GMS kell neki de aztán gond nélkül elindul). Pozitívuma viszont hogy az akksi nagyon sokáig bírja gondolom a kismillió gmshez köthető értesítés hiánya miatt is.
De ha ennél többre akarnám használni én sem ezt vettem volna valszeg -
alpihun
senior tag
És ish4d0w
Ez végül is nem hangzik olyan rosszul, de mégis lemondtam a HMS-ről. Belegondoltam, s az első appnál amit nem sikerül elindítani rajta, megbánnám.
S7 FE-t vettem ugyanilyen áron. Gyengébb hardver (qsd 778G okés, a 4GB RAM viszont sokak szerint nem annyira). De 95%-ban csak jegyzetelni és YT-ozni kell, erre pedig tökéletes, az S pen pedig felülmúlta az elvárásaimat.
-
spect80
senior tag
válasz
dualcore #761 üzenetére
igen volt, most is itt hever az asztalon. másodlagos telefonnak használom abban bízva hogy belátható időn belül lesz rá valami megoldás. Én akárhogy próbáltam nem tudom GMS-től függetleníteni magam. banki appok, céges appok, szimpla Google pusht használó appok nem vagy csak részlegesen működnek, megvásárolt appok egy részét meg nem is lehet play store nélkül használni. Nem vitatom, hogy neked ez nem okoz gondot, mások az igényeink. Én viszont így csak hobbieszközként tudom használni.
Ha a Honor kitart, akkor látok némi esélyt a "vérvonal" továbbvitelére. -
illjo
senior tag
válasz
jencsikdani #762 üzenetére
Fagyasztás nem oldja meg a gmail értesítést, én arra a macrodroidot használom, ami a google fiók többi funkciójának szinkronját is ellátja
-
jencsikdani
tag
pont most akartam rákérdezni pár alkalmazásnál a push értesitésre , de akkor ha fagyasztom akkor megoldódik a push értesités probléma is, jól értettem ? de egyébként értesitésen kivül más problémám nincs , az se nagyon mert a snapchat és a gmail nem küld csak értesitést. a gmail az küld de csak a nap végén és minden emailről egyszerre.
-
dualcore
őstag
Volt már a kezedben gondolom Mate 40 pro. Semmi hiányát nem érzem a GMS-nek. Tökéletesen működik miden funkció HMS-el. Még az NFC fizetés is. Ez miatt én nem vettem Samsungot, vagy bármi mást. Az viszont hogy mi lesza Mate 40 pro után ha tönkremegy? Na azt nem tudom én sem.
-
spect80
senior tag
válasz
#72445440 #759 üzenetére
igen, ezek közül több magában is pont annyira gáz, hogy ne akarjam használni. Nagy kár, elsírtam már más fórumban is, hogy idén próbáltam S21+t, Mi 11ultra-t, iphone-t, és ezek után pláne azt érzem, hogy GMS-sel a Huawei M40Pro lenne számomra az ideális telefon.
Állítólag decemberben jön a global HarmonyOS, de valszeg abban sem lesz GMS telepítési opció hack-el sem. -
spect80
senior tag
válasz
#72445440 #757 üzenetére
a létező összes kivéltel listán rajta van. Nem is a gspace-t lövi ki a telefon, hanem olyan mintha a gspace-en belül lépne ki a gspace "főmenüjébe" alkalmazás. mondjuk nekem az appgalery-s legújabb verzió van, mert az 1.0.1-et pc-n és telefonon is veszélyesnek minősíti az Eset, nem is engedi letölteni a megadott linkről.
nem állítom hogy a gms hack biztonságos, de vannak kétségeim, hogy a gspace biztonságosabb lenne nálaszerk.: ja és a rendszerbeállítások írása jogot is kéri a gspace, szóval csak 1 fokkal jobb a GMS hack-nél. Itt legalább az illúziója megvan, hogy van kontrollod felette
-
alpihun
senior tag
válasz
#72445440 #753 üzenetére
Már az S7 is csak a matepad 11-hez viszonyított árkülönbség miatt kérdéses/ nem egyértelmű. Az S7+ már tényleg sok, s abban sem vagyok biztos hogy kell az akkora kijelző.
Ez a gspace viszont elég jónak tűnik, mintha tudna mindent amit kell. Mi a gond vele? Fizetek egyszer 15 dolcsit reklám eltűntetésért s onnantól csak annyi, hogy egy ikon alá kapom a google értesítéseimet? Próbáltam keresgélni bajokra, de csak tutorialokat kaptam.
-
alpihun
senior tag
Helók!
Egy Matepad 11-en gondolkodom. Telefonos topik, de hátha valakinek van vele tapasztalata. Az összefoglalós cuccok közül mi működhet rajta? Szeretném, hogy ne legyen igazam, de gondolom az első fajta mókolás esélytelen, mivel friss megjelenés, nincs ahogy tavalyi ROM legyen rá.
Alternatíva létezik, Samsung Galaxy Tab S7 ami kb ugyanez a hardver, de 70k/33%-al drágább. Nehezen esik rávenni magam, hogy ennyivel többet fizessek konkrétan csak a szoftverért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest