- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Yettel topik
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Közönségkedvenc tábla készül hazai startra
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
-
Mobilarena
Google Stadia topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Diabl0
tag
válasz
xDiESEL92
üzenetére
Stadiának nagyobb jövője van szerintem. Vannak/lesznek rá exklúzívok, fejlődik folyamatosan. Egy új, modern Google “játékkonzol”.
A GForce Now-nak szebb a képe, legalábbis teszteken ezt láttam, illetve ott minden játék vajsima 60 fps, Stadián sok játék 30 fps-sel fut. Ha jól tudom a GForce Now-nak ellenben nincs saját áruháza, csak a már máshol megvett játékaiddal tudsz játszani rajta (pl. amiket megvettél Steamen). Ami miatt viszont nem ellenfele a Stadiának az az, hogy korlátozva van a játékidő, pro előfizetéssel 6 órát játszhatsz (amúgy talán 3 órát), utána simán ledob és sorban állsz (szóval a felhasználók száma is korlátozott). Stadiával bármiből gamer PC-t csinálhatsz. Tablet + kontroller és mehet a Cyberpunk. Bárhol, bármikor, bármennyit játszhatsz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion Pro 5 16ADR10 16" QHD+ IPS Ryzen 9 8940HX RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- Eladó Lumix DC - G9
- WD 4TB Red SA500 NAS SATA 3 2.5" WDS400T2R0A - garanciás
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A GForce Now-nak szebb a képe, legalábbis teszteken ezt láttam, illetve ott minden játék vajsima 60 fps, Stadián sok játék 30 fps-sel fut. Ha jól tudom a GForce Now-nak ellenben nincs saját áruháza, csak a már máshol megvett játékaiddal tudsz játszani rajta (pl. amiket megvettél Steamen). Ami miatt viszont nem ellenfele a Stadiának az az, hogy korlátozva van a játékidő, pro előfizetéssel 6 órát játszhatsz (amúgy talán 3 órát), utána simán ledob és sorban állsz (szóval a felhasználók száma is korlátozott). Stadiával bármiből gamer PC-t csinálhatsz. Tablet + kontroller és mehet a Cyberpunk. Bárhol, bármikor, bármennyit játszhatsz!