Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Kapcsolódó linkek:
• Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teagol
aktív tag
A kihangosításra a Gemini ezt adta egy lehetőségnek:
1. „Kristálytiszta hívás” (Clear Calling) kikapcsolása
A Pixel telefonok egyik intelligens funkciója a környezeti zajok kiszűrése. Néha ez a szoftveres algoritmus hibásodik meg, és elnémítja a kihangosítót vagy a mikrofont hívás közben.
Menj a Beállítások > Hang és rezgés > Kristálytiszta hívás menüpontba.
Kapcsold ki a funkciót, és próbálj meg egy hívást.Még az értesítési sávból való kihangosítást ajánlotta. Már ha van olyan és nem halucinál.
-
kayman
senior tag
Sziasztok.
Milyen audio fájl formátum, amit csengőhangként kezel a telefon? Egy vödör MP3 nem jó neki.
-
r_zsolt
tag
Sziasztok! Feleségemnek 9a-ja van. Neki az a gondja, hogy ha bejövő hívása van és felveszi, akkor kb. 2 másodperc múlva jön létre a kapcsolat. Tehát addig nem hallja a hívó és ő sem hall semmit. Kb. 2 másodperc után mindketten hallják egymást.
Valamint, ha hívás közben kihangosítja, akkor nem mindig kapcsol be a kihangosítás. A kijelzőn kijelzi, hogy ki van hangosítva, de valójában nincs.
Tudtok ezekre megoldást? -
Teagol
aktív tag
válasz
Csápájev
üzenetére
Talán 3x vettem eddig feljebb a fényerőt.
Ha nem beszéltek róla, nekem fel sem tűnik.Én tényleg nagyon elégedetten használom. Nem játszom, filmet is csak nagyon ritkán nézek rajta. Szerelő vagyok, erről megy a bankkártyás fizetés ( mármint pos terminálként) és fut rajta az elektronikus munkalap is, soha nem tapasztaltam, hogy sötét lett volna munkavégzés közben.
Ezen nézem a híreket, ha kell a bérletet, este ezen olvasok. Szóval használva van mindenre, ezen élem az életem. Számomra tökéletes. Jó, egy picivel lehetne vékonyabb.
-
Csápájev
őstag
Köszi,most nagyon jó áron van.
Ez megvan nálad is? -
Csápájev
őstag
Oh,na én a másik fele vagyok, nagyon kevéssé tudok vigyázni a tárgyaimra.
Egyébként a vezeték nélküli töltést nem ajánlom, melegedés miatt kifejezetten rosszat tesz a telefonnak, főleg az aksinak,de mivel az egész ház melegszik, nagyjából mindennek.
Ezt több telefon szervizestől is hallottam. -
ddsteel
aktív tag
válasz
Csápájev
üzenetére
Kb augusztus óta használom a 9a-t és nagyon szeretem. Akksi 100% (nyilván) és 80%ig töltöm csak (tudom, tudom, megosztó a dolog), nem fáj, nagy az akksija. Ha egy picit kisebb lenne, mondjuk mint az S24esem volt, akkor 100%os lenne, így mondjuk csak 98%
Viszont ez ugye a jó akksi ára, az S24nek a gyalázatos akksiidő és melegedés miatt kellett mennie (pedig az S22esnél még az is jobb volt). Nekem nagyon bejön a 9a, nekem nincs szükségem a nem a-s vonalra, bőven elég nekem ez is. Filléres fekete alis tokban használom hidrogél fóliával (karcok ellen véd, ejteni nem szoktam, a tok nem szedi fel a fóliát), az USB luk dugózva van újkora óta, sosem használtam, wireless töltöm, Android autó is wireless és a MacMinimmel a kapcsolat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest