- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Kapcsolódó linkek:
• Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
baalintg
csendes tag
sziasztok! pixel 9a és motorola edge 60 neo közt gondolkozom... kamerában melyik jobb? egyéb pro és kontra? köszi
-
Bukk900
őstag
Azt örömmel tapasztaltam, hogy a rátöltések nem számítanak egy teljes ciklusnak.
Szerintem számolja a bevitt töltésmenmyiséget és ha összejön 100%-nyi akkor húz egy strigulát!
Így megnyugodtam, hogy 3 éven belül nem érem majd el az ezret mindennapi töltéssel! -
Hunmugli
aktív tag
válasz
Permet Elek
üzenetére
Nem lehet átrendezni a navigációs gombokat (talán launcherek tudják).
A kikapcsolás menü elérhető, ha lehúzod az értesítési sávot és alul megkeresed az ikonját és azon kattintasz.
-
Csápájev
őstag
válasz
Permet Elek
üzenetére
Vezetékesnek ikeásat.
Éjszakára Sencort , tartaléknak pedig ezt a Hama-t vettem.
Ezen tudok videót nézni töltés közben
-
Teagol
aktív tag
válasz
Permet Elek
üzenetére
Cégeset

-
Bukk900
őstag
válasz
Permet Elek
üzenetére
Szia, én is a héten vettem!
A bekapcsoló gomb és a hangerő fel egyszerre lenyomva hozzá elő a kikapcsolás menüt.
A vezérlő gombok felcserélését nem találtam.
45W-os gyári töltőt az Alzánál árulnak 6eFt körül.A fekete-fehér tematikus ikonok beállítás nagyon tetszik!
-
Teagol
aktív tag
válasz
Permet Elek
üzenetére
A kikapcsoló gomb beállítása
Nyisd meg a Beállítások (Settings) alkalmazást.
Görgess le, és koppints a Rendszer (System) lehetőségre.
Válaszd a Kézmozdulatok (Gestures) menüpontot.
Koppints a Bekapcsológomb nyomva tartása (Press and hold power button) lehetőségre.
A "Hold for Assistant" (Segéd aktiválása) kapcsolót kapcsold ki. -
Permet Elek
senior tag
Sziasztok. Az érdekelne, hogy ki milyen töltőt használ a telefonhoz?
-
Permet Elek
senior tag
Sziasztok. Ma vettem egy 9A-t. Az érdekelne, hogy az oldalsó gombra, hol lehet beállítani a kikapcsolás menüt? A másik, hogy a 3gombos navigációnál, fel lehet e cserélni a két szélső gombot?
-
ddsteel
senior tag
Szia:
1. én is használom az auto repülő módot, én a Macrodroid programot használom erre, nem tudom, a rendszer tudja-e.
2. Most kipróbáltam és úgy tűnik, tölti. (legalábbis tök kikapcsolt állapotban megjelent, hogy hány %on áll az akku és pulzált. Gondolom, tölti.)
3. Rendszeresen használom, a képernyőzár bal alsó sarkába tettem a vaku bekapcsolóját nem kell feloldani hozzá a telót. -
Bukk900
őstag
Sziasztok, van három kérdésem vásárlás előtt...
1. tud a Pixel 9a időzített be és kikapcsolást, vagy repülő módot? Már megszoktam, hogy a telefon ébreszt, de éjszakára nem hagyom bekapcsolva.
2. lehet vezeték nélkül tölteni kikapcsolt állapotban?
3. gyakran használom a vakut lámpának, be lehet kapcsolni valahogy a kijelző feloldása nélkül? -
Csápájev
őstag
Hívás rögzítés root nélkül működik valahogy vagy felejtsem el?
-
Teagol
aktív tag
A kihangosításra a Gemini ezt adta egy lehetőségnek:
1. „Kristálytiszta hívás” (Clear Calling) kikapcsolása
A Pixel telefonok egyik intelligens funkciója a környezeti zajok kiszűrése. Néha ez a szoftveres algoritmus hibásodik meg, és elnémítja a kihangosítót vagy a mikrofont hívás közben.
Menj a Beállítások > Hang és rezgés > Kristálytiszta hívás menüpontba.
Kapcsold ki a funkciót, és próbálj meg egy hívást.Még az értesítési sávból való kihangosítást ajánlotta. Már ha van olyan és nem halucinál.
-
kayman
senior tag
Sziasztok.
Milyen audio fájl formátum, amit csengőhangként kezel a telefon? Egy vödör MP3 nem jó neki.
-
r_zsolt
tag
Sziasztok! Feleségemnek 9a-ja van. Neki az a gondja, hogy ha bejövő hívása van és felveszi, akkor kb. 2 másodperc múlva jön létre a kapcsolat. Tehát addig nem hallja a hívó és ő sem hall semmit. Kb. 2 másodperc után mindketten hallják egymást.
Valamint, ha hívás közben kihangosítja, akkor nem mindig kapcsol be a kihangosítás. A kijelzőn kijelzi, hogy ki van hangosítva, de valójában nincs.
Tudtok ezekre megoldást? -
Teagol
aktív tag
válasz
Csápájev
üzenetére
Talán 3x vettem eddig feljebb a fényerőt.
Ha nem beszéltek róla, nekem fel sem tűnik.Én tényleg nagyon elégedetten használom. Nem játszom, filmet is csak nagyon ritkán nézek rajta. Szerelő vagyok, erről megy a bankkártyás fizetés ( mármint pos terminálként) és fut rajta az elektronikus munkalap is, soha nem tapasztaltam, hogy sötét lett volna munkavégzés közben.
Ezen nézem a híreket, ha kell a bérletet, este ezen olvasok. Szóval használva van mindenre, ezen élem az életem. Számomra tökéletes. Jó, egy picivel lehetne vékonyabb.
-
Csápájev
őstag
Köszi,most nagyon jó áron van.
Ez megvan nálad is? -
Csápájev
őstag
Oh,na én a másik fele vagyok, nagyon kevéssé tudok vigyázni a tárgyaimra.
Egyébként a vezeték nélküli töltést nem ajánlom, melegedés miatt kifejezetten rosszat tesz a telefonnak, főleg az aksinak,de mivel az egész ház melegszik, nagyjából mindennek.
Ezt több telefon szervizestől is hallottam. -
ddsteel
senior tag
válasz
Csápájev
üzenetére
Kb augusztus óta használom a 9a-t és nagyon szeretem. Akksi 100% (nyilván) és 80%ig töltöm csak (tudom, tudom, megosztó a dolog), nem fáj, nagy az akksija. Ha egy picit kisebb lenne, mondjuk mint az S24esem volt, akkor 100%os lenne, így mondjuk csak 98%
Viszont ez ugye a jó akksi ára, az S24nek a gyalázatos akksiidő és melegedés miatt kellett mennie (pedig az S22esnél még az is jobb volt). Nekem nagyon bejön a 9a, nekem nincs szükségem a nem a-s vonalra, bőven elég nekem ez is. Filléres fekete alis tokban használom hidrogél fóliával (karcok ellen véd, ejteni nem szoktam, a tok nem szedi fel a fóliát), az USB luk dugózva van újkora óta, sosem használtam, wireless töltöm, Android autó is wireless és a MacMinimmel a kapcsolat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 - Pink - 128GB - kártyafüggetlen - Akku 90%
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB 100% akkumulátor Deep Purple 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iphone 15 Pro Max 256Gb, kártya független, titán színben
- iPhone 16 Pro 256GB Voda/One hibátlan 2026.05.04. Apple jótállás
- iPhone 16 128GB gyári független 2026.12.01. Apple jótállás
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- 224 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest