Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
A pontszám egy dolog, azt felejtik el hogy a Pixel minden helyzetben értékelhető képet fog készíteni. Ahogy Drakmusz is írta, "oké" hogy 90-et kapott a Pixel XL, de adott esetben jobb képet csinálhat (beltérben, mozgó célpontnál biztosan) mint a 144 pontos S24U. Van közöttük 54 pont meg 8 év...
2017. óta nem nagyon találok elmosódott, alul- vagy felülexponált képet galériában. Ami van, az is iPhone-nal készült.
Ha magát a rendszert is nézzük, van akinek sok a Samsungé, van akinek túl fapados a Pixelé - ezt azért mérlegeld. -
gretzky77
veterán
Ha csak a kamera a szempont akkor Pixel, ami a Samu gyenge pontja az a beltér kevés fény mozgó dolog, amúgy sztem eget rengető különbségek nincsenek. Mint telefon és szoftver úgy már lehet inkább Samu, a szoftver alatt elsősorban a toll és szolgáltatásait értem, ha szempont! De igazából sztem egyikkel sem lőnél mellé.
Samu esetén a a mozgó dolog a gyenge pont![ Szerkesztve ]
-
Essien
aktív tag
Én sima s24-ről jöttem sima 9-re de kis túlzással ég és föld a kamera . Főleg rosszabb fényviszonyoknál és mozgó tèmánál jön elő a különbség. A Samsungnál már elment a kedvem a gyerekekről képet csinálni mert mindig szólni kellett hogy ne mozdujlatok meg mert sz@r lesz a kép
persze más szóval. Amióta pixel van simán tudok bármit fényképezni és elfogadható a vègeredmèny . Hozzáteszem nagyon szerettem a samsungot de szerintem a kamera gyenge rajta.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Remek kamerákkal, ám szűk tárhellyel érkezett hazánkba a legjobb referenciamobil.
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest