Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
válasz
tonyrulez #898 üzenetére
Én is azt figyeltem meg, hogy a "képjavító" effekteket lényegesen gyengébben alkalmazzák nagyfelbontású módban mint kicsiben. Korábban ez elsősorban Samsungokon volt feltűnő, de az elmúlt években már a Google telefonok is így vannak beállítva. Gondolom, erre van felhasználói igény.
Pixel 8 Pro-n a különböző 3rd party beállításcsomagokat tesztelgetve arra jutottam, hogy vannak, amik jobbak a gyárinál 12Mpx-en. Az átméretezett gyári 50-esnél viszont nem igazán. Ezért én az utóbbit használom. Néha szoktam RAW-ból is kidolgozni, de őszintén szólva annyira jó a gyári kidolgozás hogy nem éri meg a fáradságot. Az eredmény ugyan "analógosabb", a gyári változat viszont látványosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Laposabb, drágább, okosabb elődjénél és a Google azt ígéri, hét évre rendezkedtek be.
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest