Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomiii258
aktív tag
Edge panelt mivel helyettesítetted?
Samuról jöttem én is és elsőre egy Edge-panel appal próbálkoztam, de aztán rászoktam arra, hogy egyszerűen a kezdő képernyőn balra húzok és az így megjelenő oldal jobb szélére raktam a gyakran használt appokat, ami így már nem is áll távol az edge panel használatától és a berögzült mozdulattól.
(mivel Samun az alap applistát is lehet tetszőleges sorrendbe rendezni - ami egyébként nagyon hiányzott Pixelre áttérve -, ezért én ott nem is használtam ezeket a lapokat, amiket oldalra húzással lehet elérni)Másik: hogy én meddig kerestem a megoldást arra, hogy egy gomb-nyomásra tudjam rezgőre vagy némra rakni a telót
Samun ezt ki lehet rakni a Gyorsbeállításra, de Pixelen nem találtam ilyesmit, a Módokkal próbálkoztam, de az más. Mire észrevettem, hogy hangerőgomb megnyomása után jelenik meg ez a gomb, amivel egyből rezgőre/némára tehető a telefon
De ez komolyan hetekkel vagy talán több, mint egy hónappal az után történt, hogy elkezdtem használni
Persze ez az én bénaságom volt, de nekem még ez volt problémás a váltás után.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Samun ezt ki lehet rakni a Gyorsbeállításra, de Pixelen nem találtam ilyesmit, a Módokkal próbálkoztam, de az más. Mire észrevettem, hogy hangerőgomb megnyomása után jelenik meg ez a gomb, amivel egyből rezgőre/némára tehető a telefon

Csepy