Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
benakkr
csendes tag
Bocsánat az off topicért! Viszont most átnézve sem találok olyan topicot, ahova fel tudnám ezt tenni. Azt gondoltam, hogy a téma általánosan a windows-os telefonokhoz tartozik, mert korábbi telefonjaimon a telefonhoz tartozó programmal meg tudtam oldani ezt a problémát. Örülnék a segítségnek, akár abban, hogy hova máshova menjek a kérdésemmel :-)
-
club1
veterán
Kicsit (nagyon) el vagy tévedve. Ezt itt az okostelefonok rovat, ide telefontípusoknak hozunk létre topicot (természetesen olyannak ami még itt nem létezik). L625-ös topic biztosan van, viszont ezt a kérdést én biztosan nem ott tenném fel, hanem valamelyik Google vagy gmail topicban.
Topic-ot tehát egy kérdésnek nem hozunk létre, főleg nem akkor, ha a kérdésed egy rakat meglévő topicba beleillik!
-
benakkr
csendes tag
Sziasztok, segítségre van szükségem.
Van egy Nokia Lumia 625-ös telefonom. A névjegyeim a Google contactsokban vannak elmentve (tehát a telefon nem tárolja, szerintem) Kellene nekem belőlük egy excell táblázat. Igazából bármilyen táblázat jó, amit szerkeszthetek, szűrhetek stb. Outlookom nincs, LibreOffice van a gépemen.Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Projektor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Futás, futópályák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Milyen TV-t vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- iPhone SE 2022 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (153A)
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest