Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dionaea
őstag
Bezzeg AA n a sebességet és a jelentést nem sikerül elő varázsolni
-
dionaea
őstag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Kapcsold ki a forgalm mutatását.
-
dionaea
őstag
AA val a jelentés nem megy.
Waze n sztem egy jelentés is megjelenik. Én látom a jelentésemet. Persze lehet ez másnál nem látszik de az jó nagy baromság lenne.
-
dionaea
őstag
Nincs közösség emlékszem a waze mikor elindult alig volt jelentés. Már nem emlékszem pontosan mikor de ott volt a forduló pont amikor megjelent egy hosszabb cikk a waze -ről gyik nagy hirportalon utána drasztikusan emelkedett a felhasználók száma. Előtte főleg fuvarozok használták A mapsnak is kell idő. Meg hogy mindenki tudjon jelenteni mert egyelőre ez nem megy megy.
-
dionaea
őstag
-
dionaea
őstag
AA n úgy érzem soha nem fog megjelenni a sebesség illetve a jelentés ez elég ciki
-
dionaea
őstag
Na úgy látom AA val is megy a jelentés
-
dionaea
őstag
AA val miért nem látszanak a jelentések mígy ha telón hsználom látszanak. Illetve AA n dövög anyl nem folyik szépen. Vagy csak nálam?
-
dionaea
őstag
válasz
Ghostman78
üzenetére
Nekem új dolgok mert eddig wazet használtam de kezdek át tèrni mapsra.
Traffi ott van már jelentettem a gyömrői úton. Viszont én bétán vágyok lehet ezert van lehetőség viszont hamarosan gondolom mindenki megkapja remélem sokan fogják használni -
dionaea
őstag
Megjelennek a trafik,sebesség torlódás,baleset. Kicsit meg butácska de jó lesz ez
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Crimson Desert
- HP notebook topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Gaming notebook topik
- Hővezető paszták
- Gumi és felni topik
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Dell Precision 5550,15.6",FHD+,i9-10885H,32GB DDR4,512 GB SSD,T2000 4GB,WIN11
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest