- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
válasz
rocksteadyxx #159 üzenetére
Nem volt áramkimaradás?
Be lehet állítani hogy áramkimaradás után be vagy kikapcsolt állapottal induljon -
Madoc
veterán
válasz
rocksteadyxx #148 üzenetére
Mobilism-ről szedhető okos verzió.
-
válasz
rocksteadyxx #150 üzenetére
hát illene nekem csak ingyenes van így csak kipróbáltam a hubon
-
válasz
rocksteadyxx #148 üzenetére
gondolom a fizetős spotify nem reklámoz
-
dotam
csendes tag
válasz
rocksteadyxx #131 üzenetére
Szia. Nekem is Lg tévém van. Ugyanez a problémám. Felhívtam az Lg ügyfélszolgálatát az a tájékoztatást adtták, hogy nem fog működni még akkor sem, ha angolra átállítom a tv nyelvét. Még nem próbáltam ki, ha lesz időm letesztelem azért! Ki tudja. Az Lg szerint a google a ludas a dologban, nem ők!
-
Suineg
senior tag
válasz
rocksteadyxx #131 üzenetére
Próbáld meg változtatni a TV nyelvezetét, vagy a szolgáltató országot english-re.
-
válasz
rocksteadyxx #121 üzenetére
Ez segíteni fog
-
szemisun
csendes tag
válasz
rocksteadyxx #83 üzenetére
Évek óta használom a sonoff termékek közül a relét és a fogyasztás mérőt. Igaz nem a gyári firmware van rajtuk, hanem tasmota és a Domoticz controller alá integráltam be. Semmi gond nem volt eddig velük. Nemrég sikerült egy megoldással az összes eszközömet a Google Home alá beintegrálni és azon keresztül is már működik a vezérlésük.
A Google Home jó dolog, de ha nincs internet otthon, akkor semmit sem ér (ha más gyártó termékének beintegrálásáról van szó, pl sonoff, xiaomi stb.). Ilyenkor a Domoticz backup megoldásként tud menni, mivel az 100%-osan local hálózaton megy, nem kell neki internet.
Na de amit mondani akartam a fali kapcsolókkal kapcsolatban. Ha wifis, akkor arra figyelni kell, hogy a kapcsoló helyén a falban nem elég a fázis, (MO-on spórolás miatt, csak egy ér van a kapcsolóhoz lehúzva, ami rendszerint a fázis) hanem a null fázis is kell. Az RF433-on működő kapcsolóknak elég egy ér is, de oda kell egy gateway és ezek nem tudnak státuszolni, ha esetleg kézzel kapcsoltad fel őket.
-
kenand
veterán
válasz
rocksteadyxx #81 üzenetére
Blitzwolfok általában fogyasztást is mérnek..és van 16A-os
-
válasz
rocksteadyxx #83 üzenetére
Munkatársam nagyon dícséri, gyanítom abban is jók
-
válasz
rocksteadyxx #81 üzenetére
Okoskonnektorból Sonoff-ot vettem, teljesen elégedett vagyok vele
Konkrétan Sonoff S26
-
rocksteadyxx
csendes tag
válasz
rocksteadyxx #80 üzenetére
Közbe meg lett
. Viszont egy kérdés még érdekelne, milyen okos kapcsolót és dugaljzatot ajánlotok? Mivel van a legkevesebb gond ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- EAFC 25
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest