- Fotók, videók mobillal
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ugyanolyan droid, majdnem ugyanolyan telefon, és nem az abaj hogy az app nem kerül vissza, mert visszakerül, csak éppen az adatok nincsnenek benne. Nem értem azt miért olyan macera visszaállítani. ( nyilván ha aza helyzet amit mondasz az egyértelmű)
A fotóknál meg felkerül elvileg, mert a régi telefon látja az összeset, de az újnál belépve csak a fele van meg
A mentési útvonal pedig a gyári, belső tárhelyes DCIM.
Mindegy, nem erőltetem, ez egy fehér folt, azt hiszem mert nem csak én szívok vele, millió ilyen problémát olvasok mindenféle fórumokon ( megoldást kevesebbet), nem eőltetik a fejlesztők hogy megoldják, pedig meg lehetne, mert ennél bonyolultabb dolgok is működnek.
Pl a Viber mentésnél sem megy úgy minden ahogy kellene, pedig azt írja met mindent...Mindenesetre köszönöm szépen a választ és a segítséget!
Ja, az én gmail fiókjaimhoz ( van bőven) nekem is van mindhez rendelve más cím stb stb. Itt is pl a Xiaomi cloudhoz csináltam neki egy gyors freemail-os acc-t, nem szoktam mindenhová ugyanazt használni
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Építő/felújító topik
- Hardcore café
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vírusirtó topic
- E-roller topik
- Milyen monitort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A mentési útvonal pedig a gyári, belső tárhelyes DCIM.