Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Razr különkiadással készül a foci vb-re a Motorola
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus
addikt
Az miért van, hogy szépen sunyin újra fent van az összes fotóm a Google fényképekben? Egyszer már töröltem mindet, alig 1GB-ot foglaltam a driveon. Most cseréltem telefont, válogattam képeket az sd kártyán, és feltűnt, hogy van olyan amit már rég töröltem. Ja, az sd-t meg nem is tettem bele az új telefonba!
Nézem a Drive-ot, 7GB foglalt. 2011-es képek is vannak rajta az exemmel, amiket anno mind töröltem, és a telefonon se voltak már fenn. Ezt honnan a k.anyjából szedte elő? Tehát a google se töröl igazából semmit, csak úgy csinál, mint a facebook. Végig ki volt kapcsolva a fényképek szinkronizálása, és az idei nyaralás telefonos képei is fent vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
Üzleti előfizetők hirdetései
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest