Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv! A napokban összefutottam olyan Google Drive-on megosztott videóval, hogy azt nem lehetett semmilyen formában letölteni. A linken keresztül bárki számára elérhető. Azt vágom, hogy a megosztás során ki lehet kapcsolni a letöltés gombot, ugyanakkor én használok egy Internet Download Manager nevű klienst, ami a hagyományos letöltések vezérlése mellett tud olyat, hogy videótartalomnál megjelenik a kis vezérlője böngészőben és elég sok videót ki lehet vele menteni bárhonnan kb. Az említett megosztásnál viszont nem jelenik meg.
Milyen beállításokkal oldhatta ezt meg a megosztó? Szeretnék én is hasonló formában megosztani videókat a GD-omból. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest