Hirdetés
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
Nyugdíjas
üzenetére
Az omnibarnak pont ez a lényege: neten, előzményekben és könyvjelzőkben egyszerre keres (sőt, újabban már a gyorsítótárban megtalálható tartalmakban is), és ezeket meg is különbözteti.
silver star: Ott figyel a verziószám.
Egyébként rosszul írtam, nem módosított Chrome, hanem Chromium, hisz a Chrome zárt fejlesztésű. -
törölt tag
válasz
Nyugdíjas
üzenetére
Megvan a megoldás

ChromePlusBe tudod állítani hogy kilépéskor mit töröljön

más: ez már mindenkihez . A ChromePlus-nak hivatalosan van valami köze a Chrome-hez ?
(gondolom a neve nem véletlen bár ki tudja)
kicsee
Illetve kiterjesztési kérdésem is van:
létezik firefoxhoz az image zoom nevű kiterjesztés.
image zoom
jobb gomb és előtünik egy menü, nagyítás, kicsinyítés
Van ilyen chrome-hoz is? Mert találtam képmanipulálókat, de azoknak köze nincs amit én szeretnék.Ilyenért én is hónapokig nyagattam itt ntomkát máshol meg mást de nem tudtak nekem ilyet mutatni viszont egérgesztus kiegészítővel megoldható , igaz kel pár egérmozdulat mire kinagyítja a képet de a seminél több , és megszokható.
(#2003) Nyugdíjas
Nézd meg amit mutattam

Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Napelem
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Exkluzív órák
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyébként rosszul írtam, nem módosított Chrome, hanem Chromium, hisz a Chrome zárt fejlesztésű.