Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsakuraDave
őstag
válasz
persil
üzenetére
2K monitoron vagyok de látok különbséget 4K és 8K videó között és eddig nem volt probléma a lejátszással.. A GPU-t szinte nem is használja akkor sem ha 4K-n nézem a 3D max ilyen 20%-on megy minden más 0%.
Játékokba ha res scale-en felhuzom 8K-ra se az van, hogy a procim megy 100%-on és a GPU 0% hanem pont hogy fordítva így egy videó alatt meg pláne nem kellene problémának lenni szerintem.
-
Tin
veterán
válasz
persil
üzenetére
Az utolsó előtti pillanatban tiltottam az automatikus frissítést a telómon. A Google új vezetője szerintem egyszerűen bolond. Fél éve a Google Chrome play oldalán a kommentek nagy része arról szól, hogy a grid view egy kalap sz.., de mégis erőszakkal ezt nyomják. Nem értem őket.
-
persil
nagyúr
válasz
persil
üzenetére
"Google just started rolling out Chrome 91 for Android on the stable channel. The latest update brings a host of performance improvements, visual updates, default to desktop mode on large screen devices, and more. The update also removes the ability to disable the grid view for tabs by toggling the three flags mentioned above. If you hate the grid view layout, now is the right time to switch to a different browser."
Jah, hogy errol ennyit.
Attila0
Megnezem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt gondoltam asztali verzióról van szó és a mobilost később amiatt említetted meg, hogy ott is bevezetnek valamit. A mobil verziónál én sem értem miért lett ilyen, a régi szimpatikusabb volt.
Mi az a tab grouping?