- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsakuraDave
őstag
válasz
persil #30958 üzenetére
2K monitoron vagyok de látok különbséget 4K és 8K videó között és eddig nem volt probléma a lejátszással.. A GPU-t szinte nem is használja akkor sem ha 4K-n nézem a 3D max ilyen 20%-on megy minden más 0%.
Játékokba ha res scale-en felhuzom 8K-ra se az van, hogy a procim megy 100%-on és a GPU 0% hanem pont hogy fordítva így egy videó alatt meg pláne nem kellene problémának lenni szerintem.
-
Tin
veterán
válasz
persil #30930 üzenetére
Az utolsó előtti pillanatban tiltottam az automatikus frissítést a telómon. A Google új vezetője szerintem egyszerűen bolond. Fél éve a Google Chrome play oldalán a kommentek nagy része arról szól, hogy a grid view egy kalap sz.., de mégis erőszakkal ezt nyomják. Nem értem őket.
-
persil
nagyúr
válasz
persil #30928 üzenetére
"Google just started rolling out Chrome 91 for Android on the stable channel. The latest update brings a host of performance improvements, visual updates, default to desktop mode on large screen devices, and more. The update also removes the ability to disable the grid view for tabs by toggling the three flags mentioned above. If you hate the grid view layout, now is the right time to switch to a different browser."
Jah, hogy errol ennyit.
Attila0
Megnezem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- VR topik
- Facebook és Messenger
- Azonnali fotós kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest