- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Skynet258 #25990 üzenetére
Az addig tényleg jó, hogy ha mindenképp van reklám, akkor inkább legyen potenciálisan releváns, viszont engem még így is sokszor zavart, hogy akkor kezdett igazán feltűnni a reklám, illetve ezzel együtt annak "célzott" mivolta, mikor végre sikerül már kitalálnom, hogy melyik márkát/típus, és honnan fogom venni, sőt akár már meg is rendeltem, szóval még annyira sem volt már releváns a dolog, mint a tamponreklám (legrosszabb esetben elbizonytalanítottak, hogy elkapkodtam-e a döntést, mégis a másik lett volna jobb, vagy X boltban picit olcsóbb lett volna, stb).
Amúgy,
1: a túláradóan / tolakodóan reklámdús, valamint ID-osztó helyek kerülése,
2: ahol elérhető racionális áron, ott "addfree prémium" előfizetés,
3: AdBlock bővítmény
Új hozzászólás Aktív témák
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged