Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Rangos díjjal távozott az S26 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
"a Windows 8 Metrós appoknál van egy ilyen erőforrás-kímélő szolgáltatás, hogy 5 másodperc után elmegy suspended state-be egy alkalmazás, amennyiben ablakot váltottál. Ilyenkor nem is kap tehát CPU-t az adott alkalmazás"
És a háttérben indított compress, encoding, decoding egy egyéb műveletek is felfüggesztésre kerülnek. (Hol vannak ilyenkor a "tablet teljes mértékben kiváltja a PC-t/Notebookot" emberek?
) -
spammer
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Tableten a Metro felületet használod, vagyis a Chrome-ot is Metro módban fogod futtatni és nem váltogatsz az asztal és a csempés felület között. Tehát nem azért használod ott olyan módban, mert marha jó, hanem azért, mert ott az a "default", mivel minden más app is úgy megy. Szerintem. Bár nekem nincs tabletem, szóval csak tippelek
W8-at használok, de elhagytam a csempét, mert laptopon semmi értelmét nem látom. Ugyanígy tableten mikor tapizok, akkor nem valószínű, hogy a desktopot használnám.(#14487) Orlin: én is erősen szemezek vele, meg néztem még a Maxthont is, az se rossz.

-
laszlohu
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Tableten a facebook úgy működik megfelelően a böngészőben, ha az asztali mód be van pipálva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Trollok komolyan
- MWC 2026: Rangos díjjal távozott az S26 Ultra
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux Mint
- További aktív témák...
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5490 14",HD,i5-7300U,8GB,256GB SSD,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
W8-at használok, de elhagytam a csempét, mert laptopon semmi értelmét nem látom. Ugyanígy tableten mikor tapizok, akkor nem valószínű, hogy a desktopot használnám.