Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Sokkal jobb, hogy kiherélt, nincs teletömve minden szarral. Így mindenki olyanra lövi be magának, amilyenre akarja. Még így "belassítva" sincs szerintem gyorsabb böngésző. Nyilván az elterjedtebb böngészőkről van szó, nem próbáltam ki a 128 féle browser modot/forkot
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy nyilván vannak, amikben mások jobbak (pl. Opera nálam jobban bírja a szar flash videókat), van amiben ez, ezért írtam, hogy összességében. Számomra mind userként, mint hobbikóderként a legjobb a "nagyok" közül. Windowsos Faszarit nem próbáltam mostanában, csak régebben, de az egy trágya volt, Macen biztos jó, de szerintem már ott is sokan áttértek Chrome-ra, kivéve a fanatikusokat (Handras és a hasonlók)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 32GB DDR4 so-dimm laptop RAM 3200MHz 2666MHz
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)