- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
válasz
Vasinger! #5850 üzenetére
"This is going into Mstone-X until we have a UI design that satisfies our other Chrome constraints (not prompting, etc), and it's not something that is currently on our list. We do understand it's a commonly requested feature however so it is possible we'll consider it in the next 6-12 months." - 2010. 06. 09.
Épp itt lenne az ideje, hogy bekerüljön.
Nem igazán ismerem a google bugkezelő oldalát, de idén márc. 23-án ezek a címkék lettek az említett bughoz rendelve: Hotlist-ConOps-TopPriority. Ebből azt gondolnám, hogy dolgoznak rajta.
Szerk: Nem beszélve arról, hogy a bug státusza: "Started"
-
Rototti
senior tag
válasz
Vasinger! #5822 üzenetére
Hmmm... Gugliztam kicsit és arra jutottam, hogy a probléma megoldása, hogy ki kell kapcsolni a hardveres gyorsítást. Ez egyébként nem tudom, hogy mennyire logikus, de működik.
Jobb gomb egy youtube videón, Settings..., enable hardware acceleration elől vedd ki a pipát.Ettől természetesen a procihasználat megnő a videók alatt.
-
koshmar
veterán
válasz
Vasinger! #4190 üzenetére
Nekem 2,4-es Dual Core AMD Turion van, és egy ATI Radeon 512 MB dedikált kártya van /laptop/.
Nem túl gyenge, de nem is egy full-izom konfig.
Bekapcsoltam a hardveres gyorsítást, talán egy picivel gyorsabb.
Bár lehet, hogy nem fórumozás közben segít ez.Ugye a 3,7-es, négymagos proci nem a tied?!
-
-
Nus
tag
válasz
Vasinger! #4063 üzenetére
Be lehet állítani, hogy megnyissa a letöltést a fájlkiterjesztéshez rendelt programmal pl. torrent fájlt ha letöltök azt már nekem rögtön rakja be az uTorrentbe.
A mellékelt képen látszik, hogy ha bepipálnám az always open files of this type (ezen tipusú fájlokat mindig nyissa meg) akkor megnyitná a jelen esetben .jpg fájlt az alapértelmezett programmal.
-
koshmar
veterán
válasz
Vasinger! #4067 üzenetére
Speciel nálam csak a sebesség.
Az, hogy a Chrome ilyen egyszerűen néz ki...elég ideje használom már ahhoz, hogy beletörődjek.Nem igazán töltögetek, csak néha videókat, de azt se ezzel, hanem a Fox-szal.
Szerk.: Visszatértem az alap témához, ez az Blue Aero nagyon "leterhelte"...
Így mondhatni, még gyorsabb. -
ntomka
nagyúr
válasz
Vasinger! #4035 üzenetére
A speedtracer az fejlesztőknek van, hogy tudják elemezni az oldal működését, főleg ami a sebességet illeti (a neve is mutatja).
A törölgetős biztos jó, én nem élek ilyesmivel, szerintem felesleges. Néha a beépített törlőre, ami a motorháztető fülön található a beállításoknál, rányomok (persze csak mielőtt a megfelelő dolgokat kipipáltam) és ennyi. Néha tényleg nem árt, mert a chrome hajlamos ész nélkül cache-elni.
(#4037) Tibii91: Mert a chrome böngésző nem szab neki korlátot, így akár gigabájtos méretűre is dúzzadhat, ami már nem gyorsít, hanem lassít, tekintve, hogy ekkora méretű tárat minden egyes oldalletöltésnél végig kell fésülnie...
-
koshmar
veterán
válasz
Vasinger! #4020 üzenetére
Az a további könyvjelzők mappa érdekes.
Nekem speciel a 11-es betanal ha nem raktam bele semmit, akkor egy idő után magától eltűnt.
Viszont 9-es Chrome-nál és Dragon-nál meg nem.
Az a lényeg, hogy te nem tudod eltüntetni.Sk8erPeter: De ha egyszer nincs a Chrome-hoz letöltő?!
Azért írtam neki, mert én is így csinálom.
Van egy Chrome meg egy FF böngészőm.
A FF csak videóletöltésre kell (meg néha nézegetni a frissen szerzett Rammstein-os témát), egyébként minden másra ott a Chrome.
Majd este belinkelem a témát, és próbáld majd ki.
Először a gyári, aztán a linkelt témával próbád ki.
Észre fogod venni, hogy ha nyitsz egy új fület, akkor a könyvjelzők lassabban fognak megjelenni. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest