Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
IP címedet rögzítik visszamenőleg.
Amúgy ne mondd, hogy elhiszed azt, hogy azért építenek egyre nagyobb szuper-számítógépeket, mert csak atomrobbantást, meg felmelegedés-szimulációt akarnak futtatni rajtuk
Tudod van egy újabban nekem nagyon tetsző mondás.
"A hatalom korrupt. A korlátlan hatalom pedig korlátlanul korrupt" Most ebből azt veszel le, amit akarsz, de az én IPmet ne rögzítse senki, az én url-jeimet ne jegyezgesse senki, és legfőképp ezt a kettőt ne ne olvassa össze senki. Nem azért, mert holnapután atomot robbantok valahol nyugaton, vagy nem. Azt védje ki hírszerzés, de ne úgy, hogy már az OPrendszerben direkt lukakat hagynak, amiken át kukucskálnak. Meg ugye a hardverben. Aztán nézd meg az 1984-et mint filmet, vedd hozzá a Közellenséget, meg a Zeitgeist harmadik részét, kicsit gondolkozz el rajtuk.De a legszemetebb az egészben, hogy az emberek 99.9999%-a nem olvassa el a használatbavételi nyilatkozatot (én sem szoktam) mert mire végigolvassa egyrészt elfelejti az elejét, másrészt megöregszik. Na mindegy. Nekem nem tetszik ez...
ollie: itt nem azzal van a probléma, hogy fenntartja a jogot. Illetve de. A probléma azzal van, hogy milyen alapon, és mivel fog/nem fog visszaélni. Nem véletlenül van ekkora felháborodás, és nem véletlenül írták át. Még nem sikerült annyira meghülyíteni a népet, hogy szó nélkül elfogadják ezt.
Na mindegy, felejtsük el, nem szóltam
Én nem rakom fel, és még be fogok állítani egy zx-spektrumot tűzfalnak 
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- VGA kibeszélő offtopik
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bialetti kézi kávéőrlő
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Én nem rakom fel, és még be fogok állítani egy zx-spektrumot tűzfalnak