Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
IP címedet rögzítik visszamenőleg.
Amúgy ne mondd, hogy elhiszed azt, hogy azért építenek egyre nagyobb szuper-számítógépeket, mert csak atomrobbantást, meg felmelegedés-szimulációt akarnak futtatni rajtuk
Tudod van egy újabban nekem nagyon tetsző mondás.
"A hatalom korrupt. A korlátlan hatalom pedig korlátlanul korrupt" Most ebből azt veszel le, amit akarsz, de az én IPmet ne rögzítse senki, az én url-jeimet ne jegyezgesse senki, és legfőképp ezt a kettőt ne ne olvassa össze senki. Nem azért, mert holnapután atomot robbantok valahol nyugaton, vagy nem. Azt védje ki hírszerzés, de ne úgy, hogy már az OPrendszerben direkt lukakat hagynak, amiken át kukucskálnak. Meg ugye a hardverben. Aztán nézd meg az 1984-et mint filmet, vedd hozzá a Közellenséget, meg a Zeitgeist harmadik részét, kicsit gondolkozz el rajtuk.De a legszemetebb az egészben, hogy az emberek 99.9999%-a nem olvassa el a használatbavételi nyilatkozatot (én sem szoktam) mert mire végigolvassa egyrészt elfelejti az elejét, másrészt megöregszik. Na mindegy. Nekem nem tetszik ez...
ollie: itt nem azzal van a probléma, hogy fenntartja a jogot. Illetve de. A probléma azzal van, hogy milyen alapon, és mivel fog/nem fog visszaélni. Nem véletlenül van ekkora felháborodás, és nem véletlenül írták át. Még nem sikerült annyira meghülyíteni a népet, hogy szó nélkül elfogadják ezt.
Na mindegy, felejtsük el, nem szóltam
Én nem rakom fel, és még be fogok állítani egy zx-spektrumot tűzfalnak 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Villanyszerelés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én nem rakom fel, és még be fogok állítani egy zx-spektrumot tűzfalnak