Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
IP címedet rögzítik visszamenőleg.
Amúgy ne mondd, hogy elhiszed azt, hogy azért építenek egyre nagyobb szuper-számítógépeket, mert csak atomrobbantást, meg felmelegedés-szimulációt akarnak futtatni rajtuk
Tudod van egy újabban nekem nagyon tetsző mondás.
"A hatalom korrupt. A korlátlan hatalom pedig korlátlanul korrupt" Most ebből azt veszel le, amit akarsz, de az én IPmet ne rögzítse senki, az én url-jeimet ne jegyezgesse senki, és legfőképp ezt a kettőt ne ne olvassa össze senki. Nem azért, mert holnapután atomot robbantok valahol nyugaton, vagy nem. Azt védje ki hírszerzés, de ne úgy, hogy már az OPrendszerben direkt lukakat hagynak, amiken át kukucskálnak. Meg ugye a hardverben. Aztán nézd meg az 1984-et mint filmet, vedd hozzá a Közellenséget, meg a Zeitgeist harmadik részét, kicsit gondolkozz el rajtuk.De a legszemetebb az egészben, hogy az emberek 99.9999%-a nem olvassa el a használatbavételi nyilatkozatot (én sem szoktam) mert mire végigolvassa egyrészt elfelejti az elejét, másrészt megöregszik. Na mindegy. Nekem nem tetszik ez...
ollie: itt nem azzal van a probléma, hogy fenntartja a jogot. Illetve de. A probléma azzal van, hogy milyen alapon, és mivel fog/nem fog visszaélni. Nem véletlenül van ekkora felháborodás, és nem véletlenül írták át. Még nem sikerült annyira meghülyíteni a népet, hogy szó nélkül elfogadják ezt.
Na mindegy, felejtsük el, nem szóltam
Én nem rakom fel, és még be fogok állítani egy zx-spektrumot tűzfalnak 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Steam topic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én nem rakom fel, és még be fogok állítani egy zx-spektrumot tűzfalnak