- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Szerintem eléggé reménytelen ügy, én már hetek óta kílódok vele. [link] Az összes vajákoláson már túl vagyok, ami a neten fellelhető volt ebben a témában, gyakorlatilag eredménytelenül. Rohadt idegesítő tud lenni, hogy akár 5 percen belül, többször is megtörténik.
Most olyan dolgokra kerestem rá, hogy miként lehetne totálisan letörölni a Chrome-ot, hogy semmi ne maradjon, és utánna tisztán telepíteni, de a leírásokban is javasolt, registry szintű törölgetésektől, egy kicsit fázok. Anélkül meg kérdés, hogy csak a RevoUninstaller, CCleaner, stb, szintű takarítás, plusz a rejtett mappák kézi törlése elég lesz e , a teljes gyaluláshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest