Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
FunPro
üzenetére
Pár héttel ezelőtt kérdeztem itt szinkornizációról, az előtt sose használtam és (mert) bizony voltak fenntartásaim. De akkor nagyon kellett, gyorsan valami megoldás, hogy egyik gépről átvigyem egy másikra az adatokat és pont itt kérdeztem mennyire '"biztonságos", akkor senki sem beszélt le róla, sőt inkább rá beszéltek. Hát most már tudom, hogy jobb lett volna magamra hallgatnom. az alap kérdés valami olyasmi volt, hogy a könyvjelzőket, jelszavakat át tudom vinni offline is, de a kiegészítőkkel nem akartam szenvedni külön (az is vagy fél óra mire beállítom őket). Most pedig ez van: totál szívás. De nem hagyom annyiban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 2
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest