- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
ETamas92
csendes tag
Sziasztok!
Két gépemen is felfedeztem az alábbi furcsaságot először úgy 2 hónappal ezelőtt és kb mostanra lett elegem belőle: a Chrome jobb felső sarkából eltűnt a 3 ikon. Újratelepítettem a programot, időközben az oprendszert is (win7 fut ezeken, mert csak filmezős-netezősek). Ugyanaz az oprendszer van rajtuk évek óta, sose volt ilyen probléma. Amikor újratelepítettem csak a programot, akkor az első új lap nyitásáig látható is volt a 3 ikon, majd örökre eltávoztak. A böngészőt az utolsó füllel tudom bezárni, de méretezni se engedi, nagyon idegesítő. Ismerősi körömben senki nem találkozott ezzel a problémával, esetleg megoldást/tippeket a hiba okára tudtok mondani? Kb egyszerre jelent meg a jelenség a két gépen, 1 hét eltolással, szóval frissítésre gyanakszom, de hogyhogy csak nálam (vagy miért nem javították)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- 27% - LG UltraFine 27UP650K-W IPS Monitor! 3840x2160 60 Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest