Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
Igazából munkhelyi gép, így most sajnos a pontos specifikációkat nem tudom megmondani. Annyi biztos, hogy minden integrált, sima intel vidkarival, 1903-as windows 10-el.
Szerintem a legnagyobb hibát ott követjük el, hogy a gépben keressük a hibát. Itt vagy a google-nél nem klappol valami, vagy a microsoft-nál. Hozzáteszem, melóban is 15 gépből csak 1 produkálja, az én itthonimnak kutya baja, meg nagyon mástól sem hallottam. Egyetűl munkatársam fordult hozzám ugyanezzel a panasszal, mert az ő otthoni laptopján is elfüstölt a chrome.
Egyébként a chrome fórumon ahol a megoldásokat is találtam a bizonyos control flow guard szolgáltatásra gyanakszanak.
Meg én is a microsoftot mondanám, ha mindig update után döglik be a rendszer. Drivert meg ilyeneket nem, mertha egy egyszerű fájlátnevezés megoldja a problémát, ott valami elég érdekes belső hiba lehet. Talán a microsoft érzékeli a programnevek alapján melyik a chrome alapú böngésző. Vagy én nem tudom...
Mindenesetre, most egyelőre jónak tűnik a dolog. Szóval ha valaki ilyet tapasztal, ajánlom a chrome.exe-t átnevezni chrom.exe-re. Aztán reménykedjünk hogy a két nagycég közül valamelyik megoldja ezt a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VGA kibeszélő offtopik
- iPad topik
- Suzuki topik
- SSD kibeszélő
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Lexus, Toyota topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Adata DDR5 5600 RAM 2x8 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs