- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imree970
csendes tag
Sziasztok,
a segítségeteket szeretném kérni,
nem biztos hogy jó helyre írok... viszont a Google Chrome most elég sok gondot okoz számomra,
úgy kezdődött hogy be akartam húzni egy Word dokumentumot egy ismerősömnek, de mikor oda húztam akkor jött felüla "nem válaszol" felirat ... ez olyan 2 hete történt (Verziószám:1.3.33.17)
Azóta már 2x újra telepítettem (más verziót is), futtattam Avastot és Zemanát, próbáltam a User mappa áthelyezését, illetve néha sikerül hogy random felfut ha elindítom, viszont általában csak egy fél percre megy és megint nem válaszol. Próbáltam a Sütiket törölni illetve futtatni a saját hibakeresőjüket (nem állítottam vissza az az előtt futtatott oldalakat és töröltem a kétes eredetű kiegészítőket).
Registryket nem próbáltam törölni.
A mostani tudásom szerint mindent megtettem, remélem valaki tud segíteni a gondomon.
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali játékos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- Androidos fejegységek
- Házi hangfal építés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- SzoftverPremium.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Apple iPhone Se 2022 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest