Hirdetés
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teodor52
senior tag
Sajnos nem sokáig tartott a hibamentes állapot

Tegnap este mikor bekapcsoltam a telót, akkor már a google fiókom le lett tiltva.
Egy ellenőrző kóddal lehetett csak helyreállítani.Leírom, hogy a factory reset előtt mit csináltam a telón bár szerintem felesleges említenem mert úgy gondolom a factory resettel mindent törlünk a telóról így nem maradhat vissza semmilyen kártevő.
Szóval onlinevideókonverterrel töltögettem le zenéket videókat youtube-ról és az itt leírtakat tapasztaltam.
Továbbá telepítettem néhány alkalmazást a play árú házból:
-Speedtest.net
-Applock
-Sygic navigáció
-Telekom
-Kinder bueno
-Sakk(chess.com)Este ismét factory reseteltem a telót és hát mi is lett volna megint dobta azt az ipv4.google.com oldalt, de most nem jelölgettem ki a képeket hogy tovább léphessek hanem egyszerűen a mobilnetet kacsoltamki és be és engedett tovább böngészni.
Nem értem mi ez!
Szerinted?
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Samsung Galaxy A37 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest