- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenc.
tag
Sziasztok!
Nekem is 2 napja frissült a legfrissebb verzióra a chrome és azóta észrevehetően megnőtt azon webhelyek száma amit nem nyit meg, mert nekem is azt írja, hogy "Az Ön kapcsolata nem privát".
Olyan népszerű és biztonságos oldalon, mint pl az állami webkincstár.. de volt hogy a wikipédiára is ezt írta.
Nem lehetne ezt egyszer s mindenkorra ki írtani a chrome-ból, s hozzon be minden honlapot, ha biztonságos, ha nem, ha van privát kapcsolatom, ha nem..? Mert kedvenc böngészőm, de kritikán aluli, hogy több honlap csak ezzel a böngészővel nem jön be, minden mással igen.
Aweriot kolléga linkelt egy angol honlapot, abból azt tudom ,hogy a rendszer időm az másodpercre pontos, és a chrome a legfrissebb(sőt a frissítés óta nem jó több honlap), a többihez meg nem értek amit ír.., mit lehet még tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 27GX704A-B - 27" OLED evo / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest