- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz
pethYeti
üzenetére
nálam már normálsian oldalakat is szutyokul kezeli széthúzza az oldalt, tegnap töltöttem volna az avast nembírtam fület váltani az oldalon belül hogy le bírjam tölteni, hotmail-be nem birom kijelölni az összes e-mailt és törölni , e-buddy-n nem tudom elküldeni az üzeneteket, stb stb szerettem az operát 2 és fél évig használtam, de az már nem cikk hogy a sebesség rovására megy minden (tudom a z opera nem tudja rendesen visszafordítani a megkapott kódot azért van oldalkompatibilis hiba ) ezért várom a 11-t és a HWA-t , mert igéretek szerint nem lesszenek ilyen problémák , addig meg keresesek alternatívát nem fogok még fél évet szenvedni vele

Kicsit off ez a Chrome topicban de a fenti írásomra még mindig keresem a választ

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest