Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Macrodroid
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
csadi0011
őstag
válasz
petyus_
üzenetére
Hasonló gonddal küszködöm. És én emiatt olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy le lehet-e tiltani, hogy a chrome-ban egy megadott honlap ne tudjon betöltődni.
Én valahogy sikeresen telepítettem egy ilyen reklámprogramot. Mindig vigyázok ezekkel, de most ez valahogy becsúszott. istartsturf és delta-homes nevű oldalakkal indult a chrome. Találtam is programokat a gépen amiknek ezek voltak a nevei. Újraindítottam a gépet csökkentett módban és kiirtottam a fájlrendszerből és a regeditből mindent ami ezekhez a nevekhez tartozott. Ezek után a chrome mégis delta-homes lappal indult. Nem estem kétségbe. Rámentem a chrome ikonjára -> jobbklikk -> tulajdonságok. Itt láttam, hogy a "cél"-ban ez a delta-homes oldal oda volt írva a cél végére. Ettől indult el azzal. Pár napig teljesen oké volt, most viszont elindítottam az uTorrent-et és miután elindult, a chrome-ban is megjelent a delta-homes. Viszont az utorrent ikonjában nem találtam azt, ami a chrome ikonjában volt. Szóval nekem már nincs működő reklámprogramom a gépen, ergo már nem kártékony, de valahogyan mégis megnyílik, ezért csak simán le kéne tiltani.petyus_ neked ajánlom, hogy nézd át a géped, úgy, ahogy én, és kiírthatod a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Érkezik az On the Edge, a körökre osztott wuxia RPG
- AliExpress tapasztalatok
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Tőzsde és gazdaság
- Sorozatok
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs