Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Gabesz87 #15621 üzenetére

    Nincs mit, de igazából annak pont nem szabad számítania, mivel én Adblock Plus-t ÉS DoNotTrackMe-t használok, ami szintén blokkolja az ilyeneket, és ettől még az oldal hibátlanul működik.

    Akkor viszont nem működik, ha kikapcsolom a JavaScriptet, nem kattinthatók az általad említett linkek, mert ezt az oldalt - gratulálok a fejlesztőknek - úgy csinálták meg, hogy JavaScript kikapcsolása esetén egyszerűen használhatatlan. *
    Ilyet esetleg el tudok képzelni, hogy a scriptfájlok nálad valamiért nem töltődtek be.

    * ez például webfejlesztés szempontjából azért is gáz, mert ez a Google keresőrobotjának (SEO) is megnehezíti a dolgát az oldal bejárása szempontjából... Ergo például ezért van, hogy az adott Lenovo-termék Google-be való beírása esetén a Lenovo Support oldalát sehol sem dobja ki, pedig első találatok között kellene neki... :U :W (és ez nem a Google hibája, hanem a Lenovo-oldal fejlesztőié - arról már nem is beszélek, hogy illene már átállni a HTML5-re, placeholdereket használni a szövegmezőkben a JavaScriptes hülyeségek helyett, amikor megjelenik egy alapértelmezett szöveg, és kattintásra eltűnik, stb. - bár ez kisebb probléma)

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák