Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 - alap
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
mi történik mostanában a chrome-al?
kezdeném azzal, hogy időnként letörlöm (előzményekkel, könyvjelzőkkel együtt), majd 0-ról rakom újra, tehát nem egy beragadt chrome-ot használok.
rendszeresen előfordul, hogy elindítom a youtube-ot, és nincs hang, fel-le tekerem semmi, elindítok egy másikat annál sincs, majd hirtelen lesz hang. az is ismerős, hogy akadozva indul el a videó, a notimmal semmi gond mert simán viszi az 1080p-t, de időnként 720-nál is akadozva indul el. szokott lenni olyan is, hogy lefagy egy ablak, majd várok, és fél perc után összeomlás nélkül folytatódik. eddig azt hittem ez csak a firefox-nál van, de ott a 18-as alatt semmi hasonló nem jön elő.
kérdem én, mi történt a chrome-al? pár napja már írtam itt a 'seach' nevű keresések lementésére vonatkozó nem tetszésemről, és mivel nem reagált senki, úgy gondolom, erre sincs megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest