- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
Akkor egy kérdés..
Ha használsz bankkártyát, akkor miért mutatod azt, hogy paranoiás vagy?
(rövid indoklás, bankkártyás fizetések alapján lényegében 100%-ban tisztában van azzal, hogy mennyi pénzed van, és azt mikor mire költöd. Jah, hogy ez nem is baj? ) Ezek után szerintem az, hogy 1 böngésző naplózza, hogy micsinálsz, szerintem jóval apróbb dolog, sőt még akár az is, hogyha ezt tudja a Google, vagy akár az MS..
)Nem, csak rohadtul utálom azt, hogy olyannal hisztiznek egyesek, ami ád 1. alapból egyértelmű, és lényegében köztudott dolog, (de azért ki van kapcsolva a hozzá tartozó funkció) ád 2, valahol nem, közben máshol mondhatni rohadtul nem foglalkozik az adott dolgokkal...

Jó kis Facebook böngésző lesz majd egyszer talán az Operából (lényegében annak még talán jó lesz).
Legyek? Szerintem a személyeskedésre célzó hsz-ekből vegyél vissza egy csöppet, mert így ez egy kicsit túl sok embernek szólt. Én nem tettem hasonlót, szerintem más sem, így Neked sem kéne. Ha meg mégsem bírod ki, akkor vissza lehet fáradni az Opera topic-ba. Kicsit gáz, hogy ezt még egyesek még mindig nem képesek kinőni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Formula-1
- Witcher topik
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Luck Dragon: Óraátállítás
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(rövid indoklás, bankkártyás fizetések alapján lényegében 100%-ban tisztában van azzal, hogy mennyi pénzed van, és azt mikor mire költöd. Jah, hogy ez nem is baj? ) Ezek után szerintem az, hogy 1 böngésző naplózza, hogy micsinálsz, szerintem jóval apróbb dolog, sőt még akár az is, hogyha ezt tudja a Google, vagy akár az MS..
)