- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
csabika16
üzenetére
Ez egy kicsit fájt....

Nem gondolod hogy maga a GOOGLE sem akar leégni ?
Ugye nem gondolod hogy 1 ekkora cég ilyen csúnyán beégetné magát ?
Csak szólok a Mozilla tele van likakkal...

ja és a GOOGLE adja a fejlesztési pénzek 80%-át a Mozillának ha jól tudom. szóval lehet hogy az is kémprogram.

Egyébként szerintem Csabika arra célzott hogy az terjeng a Chrome-ról hogy állítólag mindent elküld a netezésből tehát hogy ki merre járt stb.
De ezt ki lehet kapcsoni én kivettem például azt hogy egészítse ki azt amit a keresőbe írok. és a javaslatokat is.
ntomka
az enyém se mai csírke :de egyébként érezhetően csak az index.hu-n akad be. A többi site-on nem érzem szóval fenn hagytam mert az tény hogy blokkol tisztességesen.
( meg az origo.hu akadde az a FF-el issokszor)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bioshock 2 Special Edition
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- ÚJ Bontatlan Honor X7d 6/128GB fekete/ 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest