Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Érdekes a Skype frissítést követően, Nektek is beépült a Chrome-ba? Direkt nem telepítem egy ideje - valami rossz tapasztalatom volt azt hiszem vele, és évek óta nem vizsgáltam felül a dolgot - a Skype gyorshívás funkcióját. Ez egy 8 hónapos rendszer és eddig nem volt bekapcsolva telepítéskor ez a Skype funkció.
Ma frissítettem, 2 rendszeren, a Vistán még nem tudom, hogy szintén így járt e el, de a legújabb Win 7 -em esetében biztos nem mert ott külön kilőttem már telepítéskor, igaz hezitáltam rajta rendesen.
Most megnéztem, nem csak Skype alá települt - egyébként about:plugins alatt ki lehet kapcsolni - Ha Internet Explorer alá is. Ha már így jártam vele egyelőre tesztelem
, csak kivácsi vagyok Nálatok is csinálta e ezt magától, vagy egyedi eset áll e fent 
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Spórolós topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, csak kivácsi vagyok Nálatok is csinálta e ezt magától, vagy egyedi eset áll e fent