Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Érdekes a Skype frissítést követően, Nektek is beépült a Chrome-ba? Direkt nem telepítem egy ideje - valami rossz tapasztalatom volt azt hiszem vele, és évek óta nem vizsgáltam felül a dolgot - a Skype gyorshívás funkcióját. Ez egy 8 hónapos rendszer és eddig nem volt bekapcsolva telepítéskor ez a Skype funkció.
Ma frissítettem, 2 rendszeren, a Vistán még nem tudom, hogy szintén így járt e el, de a legújabb Win 7 -em esetében biztos nem mert ott külön kilőttem már telepítéskor, igaz hezitáltam rajta rendesen.
Most megnéztem, nem csak Skype alá települt - egyébként about:plugins alatt ki lehet kapcsolni - Ha Internet Explorer alá is. Ha már így jártam vele egyelőre tesztelem
, csak kivácsi vagyok Nálatok is csinálta e ezt magától, vagy egyedi eset áll e fent 
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Formula-1 humoros
- Trollok komolyan
- PlayStation 3
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Awesome Navy használt, megkímélt 6 hónap garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Apple iPhone 15 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, csak kivácsi vagyok Nálatok is csinálta e ezt magától, vagy egyedi eset áll e fent