Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszönöm a válaszod!
Igen tudom, nem is szoktam gyakran csak ha megszorulok anyagilag
van saját csatornám, saját tartalmakkal. De persze ott sem minden legális, hiszen nem vagyok zeneszerző, így kénytelen vagyok 3. fél zenéjét használni. Azért tegyük hozzá: a kiadók is elmehetnek a fenébe néha az eltúlzott követeléseikkel, mikor 3mp! zene miatt tiltanak egy videót! 
Természetesen nem a videót féltem azt törlöm majd a csatornával együtt, hanem azt a kis bevételt.
Két éve vagyok Ad Sense tag, és eddig nem volt gondom mindig kifizettek, kivétel mikor buktam a csatornát, és vele együtt a bevételt is. De abban nem voltam biztos, hogy ha törlöm a videót akkor megkapom tutira visszamenőleg kifizetéskor a bevételt
Köszi még egyszer.
-
törölt tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség. Kb két éve youtube-ozok, pénz szerzés céljából, és most kifogtam egy jó kis zene albumot ami 3 hét alatt 97 eurót hozott össze, de ez a zene album ilegális, mert le van lassítva, és csak akkor lehet normálisan lejátszani ha 1.25 re állítod a fogaskeréknél az ikont. Így fizetős, mert nem azonosítja a yt kereső illegális videónak. Ok tudom szemét csaló vagyok, de amig nem lesz rendes munkám muszáj ilyesmivel is foglalkoznom a rendes csatornám mellett. Így megvan a havi 40k álltalában. Csak azért írtam ilyen részletesen körül a dolgokat, hogy értetőbb legyen a kérésem. Most különösen fontos, hogy megkapjam ezt az összeget mert ezen kívül semmilyen más bevételem sincs sajna, és volt már hogy elbuktam 80k-t mert az egész csatorna kuka lett, mivel spamnak jelölték a videóimat.
(ez NEM az aláírásomban szereplő csatorna!) A kérdésem a következő, ez a videó elérte a 100k nézetséget, és most privátba tettem, de lehet jobb lenne letörölni inkább. Akkor is kifizeti az ad sen-se ha törölt a videó? mert a reklámok lementek, és semmilyen strike se hasonló nem jött eddig. De most már beparáztam, és féltem a kis bevételemet.
Köszönöm szépen ha valaki érdemben hozzá tudna szólni, főleg ha van rálátása a témában!

Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Óra topik
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
van saját csatornám, saját tartalmakkal. De persze ott sem minden legális, hiszen nem vagyok zeneszerző, így kénytelen vagyok 3. fél zenéjét használni. Azért tegyük hozzá: a kiadók is elmehetnek a fenébe néha az eltúlzott követeléseikkel, mikor 3mp! zene miatt tiltanak egy videót!