Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
ááá, iwiw-en szót sem ejtek róla...bár nem rossz ötlet, de akkor is max csak az oldalt hirdethetném....látogatóim viszont valóban vannak, ugyan nem sok, de többségüket ismerem személyesen is
(pl oszt társ
) Sajna, azt h ki kliekkelt nem tom megállapítani, de nem úgymond teljesen ismeretlen forrásból is forgalmam, mert olyan napokon is szereztem már vele pénzt, amikor senki közülük nem járt az oldalon...nekem viszont nem szokásom kattintani, túl kockázatosnak tartom, amig nem ismerem teljesen az ellenörző rendszerüket
mod: mióta feltettem azt a néhány videot, azért elég rendesen megnőtt a látogatók/kattok száma!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Házimozi belépő szinten
- Filmvilág
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Tekken 7 Playstation 4
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
(pl oszt társ
) Sajna, azt h ki kliekkelt nem tom megállapítani, de nem úgymond teljesen ismeretlen forrásból is forgalmam, mert olyan napokon is szereztem már vele pénzt, amikor senki közülük nem járt az oldalon...nekem viszont nem szokásom kattintani, túl kockázatosnak tartom, amig nem ismerem teljesen az ellenörző rendszerüket