Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
ááá, iwiw-en szót sem ejtek róla...bár nem rossz ötlet, de akkor is max csak az oldalt hirdethetném....látogatóim viszont valóban vannak, ugyan nem sok, de többségüket ismerem személyesen is
(pl oszt társ
) Sajna, azt h ki kliekkelt nem tom megállapítani, de nem úgymond teljesen ismeretlen forrásból is forgalmam, mert olyan napokon is szereztem már vele pénzt, amikor senki közülük nem járt az oldalon...nekem viszont nem szokásom kattintani, túl kockázatosnak tartom, amig nem ismerem teljesen az ellenörző rendszerüket
mod: mióta feltettem azt a néhány videot, azért elég rendesen megnőtt a látogatók/kattok száma!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Haditechnika, harcászat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Bestbuy játékok
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(pl oszt társ
) Sajna, azt h ki kliekkelt nem tom megállapítani, de nem úgymond teljesen ismeretlen forrásból is forgalmam, mert olyan napokon is szereztem már vele pénzt, amikor senki közülük nem járt az oldalon...nekem viszont nem szokásom kattintani, túl kockázatosnak tartom, amig nem ismerem teljesen az ellenörző rendszerüket