- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sick Boy
őstag
tolok egy upot, hátha tud valaki valamit...
-
Sick Boy
őstag
up!
-
Sick Boy
őstag
Idegesítő: levélmellékletet sem tudok feltölteni... lent megy a folyamatsáv, de várhatok 10-15 percet is egy 177 KByte-os melléklet csatolásához, nem történik meg...
iszont, ha döcögve is, a kep.tar.hu-ra való, webes felületen keresztüli feltöltés működik, de az elvileg olyan, akár egy levélmelléklet átpréselése, de a tar.hu működik, a levelező miért nem (C2.hu) -
Sick Boy
őstag
most is az FTP-vel kísérletezem...
Ahogy elindítok egy feltöltést, először 8 KBps, aztán 4, és pár másodperc múlva egyszerűe megszakad a feltöltés és sokára folytatódik... ááá -
Sick Boy
őstag
senki...?
-
Sick Boy
őstag
HLP PLZ!
-
Sick Boy
őstag
up
-
Sick Boy
őstag
up
-
Sick Boy
őstag
ja és DC-n sem tudnak letölteni rólam...! Akaratom ellenére
a @@@ KOLI @@@ szerverről majdnem kivágtak, mert nem tudták a nyamvadt filelistámat leszedni tőlem az OPok... de még időben távoztam, nyakamban pár óra BAN-nal...
Ja DC++ klienst használok, szal eszemben sincs a sávszélt korlátozni..., de, ha valakinek sikerül is csatlakozni, az ilyen ~300 bps -sel tud szedni rólam...
bezzeg régen... volt, hogy 10-en 12-en lógtak rajtam, és nmelyik 150 Kbps-sel szedett rólam...
jó most már sávszél oda, de ennyire...?
Az FTP-t DC-től függetlenül nyomtam (tehát nem futott a DC) -
Sick Boy
őstag
Hal!
Ú lenne egy nagy problem!
Elég komplex...
Eddig lóghattam az atomgyors neten... elég sokszor FTP-zek (csak FREE tárhelyek) és eddig semmi gondom nem volt, mivel 1500K/512K sebességű netem volt ezért a szerveroldalról maximális 50 Kbps-sel tudtam feltölteni... gyors volt na!
De most...
Sávszélcsökkentés volt a szolgáltatómnál, átraktak 384/64-be, ennek fejében korlátlan lett azelérésem (eddig 1-3 GB korláttal kellett szembenézni), jan 1-től él az új rendszer! pont jan 3-án tettem újra a WinXP-t (SP2), mondom, eddig semmi gond nem volt az FTP-vel, de most...
Próbálok feltölteni, de 4 kbps-ről egyszecsak azonnal csökkenni kezd az átviteli sebesség és megszakad a kapcsolat és egyszerűen nem tudok feltölteni... egy pár KByte-ok képet még csak-csak feltesz 1-2 perc alatt, de egy gigantikus, e107 portálrendszert (tar.gz-ben 1,14 Mbyte).. na itt már kiakad és nem tduok mit csinálni, próbáltam: TotalCommander, FileZilla, UltraFXP, CoffeeCup DirectFTP és mindegyiknél ugyanaz, pontosan ugyanaz! megszakad és baromi lassú...
MOst mit csináljak? Segítsetek, légyszi, ha valaki tud valami okosat, az ne tartsa vissza!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest