Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
chris0000
őstag
-
-
PitLee
őstag
válasz
ledgeri
üzenetére
Elvileg ez a hivatalos help
Névjegyek exportálása, biztonsági mentése és visszaállítása
https://support.google.com/contacts/answer/7199294A névjegyek importálása a Google Névjegyek szolgáltatásba
https://support.google.com/contacts/answer/15147365 -
JozsBiker
aktív tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Néztem a Freemail topicot de nem láttam erre vonatkozó megoldást. Azért gondoltam inkább itt feltenni a kérdést, mert valószínűnek tartom hogy sokan szembesültek ilyen problémával amikor Gmail -re váltottak. De hogy csak ilyen nyakatekert módon lehet megoldani amit Dluinet leírt nem gondoltam volna :-(.
-
válasz
ledgeri
üzenetére
Hát a Gmail esetében azt látom (egyelőre), van mondjuk 5 db címed + fiókod. Plusz van, vagy csinálsz egy hatodikat is, amit meghatalmazol az előző 5-ben. Így csak ebbe, a hatodikba kell belépni, onnan már megnyitható a másik 5.
Persze igen, kicsit melós megoldás. Aztán első 5 leveleit be is lehet irányítani a hatodikba, így ott látod az összes levelet.
Azért jó lenne kicsit a SimpleLogin témában is elmerülni egy kicsit, izlelgetni, próbálgatni. Lehet, sokkal egyszerűbb, mint az előbb vázolt 5+1 Gmail kialakítás. -
válasz
ledgeri
üzenetére
Újra átolvastam amit írtál, és próbáltam értelmezni
Ez Gmail környezetre lefordítva : van sok Gmail címem + fiókom, akár minden regisztrációhoz más, valamint van egy Gmail címem + fiókom, amivel mindegyikbe be tudok jelentkezni (meghatalmazott talán). Ez utóbbit nyilván sehol nem adom meg.
Kicsit bonyolultnak hangszik.
Az Outlook-os megoldás ilyen szempontból egyszerűbbnek tűnik. -
Andris...
aktív tag
-
Andris...
aktív tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Ezzel kevertem: Kiderült, ki áll az Ügyfélkapu+-hoz ajánlott TOTP.APP mögött, ahol korábban orosz mérőkód futott
Csak azért gondoltam, mert rögtön az első találat, amit kidobott a google a TOTP-ra keresésre, az a https://totp.app/ - amiről a fenti cikk szól. Bocsánat, nem vagyok járatos a témában, éppen ezért kérdezősködtem itt. -
Andris...
aktív tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Ez a TOTP micsoda? Egy kiegészítő autentikációs app, mint a Google Authenticator az új ügyélkapuhoz? Mert olyan van a telefonomon.
Vagy ha már itt tartunk, a Google Autenthicator-ral nem lehet valahogy összekapcsolni a PC-s gmail bejelentkezést? Mondjuk sajnos nem sorolja fel a lehetséges opciók között sehol a súgó, pedig szerintem kézenfekvő lenne (ha már ennyire fos az, amit most küldözget).
Szerk.: jah, megvan. De erről derült ki nemrég, hogy szovjet kémek fejlesztik, nem?
-
válasz
ledgeri
üzenetére
Köszönöm, rendes vagy hogy ezeket leírtad.
Nem nagyon tudom befogadni az egészet, meg nem is értem, talán mert nem is akarom.
A spam mappa hónapok óta üres, 0,05GB jelenleg amit a mailjaim foglalnak Gugli szerint. Ez kb. 12 év termése, ami nem kell törlöm.
Havonta 10-15 mailt kapok és kb. 3-4 darabot küldök. Emiatt nem vágok bele ebbe a nagy biztonságba meg 200 mailcímbe.
Jelszókezelő nekem idegen. Fejembe van az a pár password amiket használok.
A TOTP menne is, több ismerősömnek csináltam meg így az ÜF+ de magamnak a mailos bejelentkezést választottam, nem kell ez nekem.
Olyan idegen ez a sok biztonsági hercehurca számomra, abban a korban nőttem fel amikor egy kollégám szó nélkül kölcsönadott 100ezret 1 hónapra mikor építkeztem. Pedig az akkor nagyon nagy pénz volt. Semmi papír, 100 oldalas apróbetűs szerződés 5 ügyvéddel hitelesítve.
A hitelképességem egy kézfogással volt biztosítva.Köszi mégegyszer.
-
pontyos
senior tag
válasz
ledgeri
üzenetére
" Szóval, bármilyen más gépről, eszközről, máshonnan próbálj belépni legalább egyszer! "
Már próbáltam, ugyanaz mindig, miszerint is" gyanús tevékenység miatt kiléptetett a rendszer" aztán küld egy levelet, hogy ide kattintva ellenőrizzem a fiókot, természetesen úgy sem enged. -
pontyos
senior tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Igen, értem! A feliratkozás az tulajdonképpen esetemben nem úgy értendő, csak nem akartam kifejteni. producerként is dolgozom, rengeteg kiadó küld nekem demó anyagokat, ahová alapban nincs direkt kontakt sok esetben, mivel én is megőrülök a felesleges kuncsorgó levelektől, érthető is. Ahová van, volt, oda már elküldtem és sikerült is frissíteni. Szóval egyelőre a Thunderbird del elérhető, böngészővel sehonnan nem tudok belépni, a fenti leírt probléma miatt.
Facebook on természetesen már végig mentem a "kontakt" kiadói listán, várom a válaszokat... hátha.
Nem a Google miatt kellene telepíteni természetesen, gép csere előtt állok.
És hát sajnos arra az egy email re nem lett anno biztonsági teló szám, vagy másodlagos cím beállítva. Valószínűleg az a probléma, hogy évekig csak a levelezőt használtam, nem léptem be böngészővel. -
-
Borisz76
nagyúr
válasz
ledgeri
üzenetére
Sajnos nem tudom, de tippem az , hogy nem volt másodlagos email cím sem megadva, ahogy telefonszám sem.
Évekkel ezelőtt csináltam a fiókot a fiamnak.
Akkor még olyan 12-13 éves lehetett.
2006-s születésű ....nem régen töltötte be a 18. életévét.
El akartam távolítani a Szülői felügyeletet, hogy ne kelljen állandóan tőlem engedélyt kérnie ha valamit a telefonjára telepít.
Emiatt törölgettem a Google Family-t meg Microsoft Family-t.
És ekkor történt a fiók törlése..... -
Đusty
addikt
válasz
ledgeri
üzenetére
Köszi, így értem.
De volt de sajnos azt sem tudom reprodukálni :-)
Az ott mutatott csillagok egyébként karakterhelyesek? Ha igen akkor valószínűleg a másodlagos emailcímet is elírtam, mert amik voltak valaha is egyet sem fogad el.
Ja és outlook beállításban esetleg képben vagy? Mert az új címet nem sikerül oda szinkronizálni pedig rengeteg leírást néztem hozzá.
-
-
Borisz76
nagyúr
válasz
ledgeri
üzenetére
Már próbáltam a tableten és a PC-n is visszaállítani.
Valószinüleg azért nem lehet mert csak cím és jelszó volt beállítva.
Nem volt a fiókjához mondjuk telefon is rendelve....ezért oda nem is tud a google küldeni belépési kódot vagy valamit...Még reménykedem....hátha másnak lesz ötlete vagy hasonlóan járt és van tapasztalata ezzel kapcsolatban.
Esetleg létezik telefonos segítség ? Mint a Microsoft esetében az aktiváláshoz , gépcserénél.
-
pontyos
senior tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Nem, ez "csak" email fiók, az elmúlt 13 évben használtam, kizárólag egy bizonyos dologra.
Leveleket és infókat kaptam. Vagyis gyakorlatilag soha nem léptem be a netes felületen magába, az ezzel regisztrált fiókba. Így semmilyen 2fa vagy egyéb autentikáció nincs beállítva. Majd kiderült, hogy jó pár levél azért nem jött meg mert spam be rakhatta, így a Thunderbird ben sem tölti le.
Egy egyelőre bonyolult dolog miatt nem tudom iktatni a fiókot, és valahogy szeretnék belépni, de esélytelen, főleg utána leszek bajban ha a Thunderbird vagy Wint újra kellene telepíteni, mert a Thunderbird ben is meg kell erősíteni, belépve a fiókba...
Kb ennyi, de valószínűleg nincs megoldás, viszont jó lenne tudni, hogy miért nem enged be a webes felületre, magába a fiókba. -
-
válasz
ledgeri
üzenetére
Ezek alapján én rosszul közelítettem meg a dolgot. Én a Gmail fiók oldalán akartam hozzá adni egy másik készülék(ek)re is feltelepitett auth programot, app-ot. Ezek szerint, erre nincs is szükség, csak másolnom kell app-ok között kell átmenteni, átmásolni az infó(ka)t.
Ma is tanultam valamit :-)
Köszi szépen! -
-
Tails111
aktív tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Pár hónappal ezelőtt pont ebbe a problémába futott valaki. Két Gmail fiókja egyike sem engedte a fiókbelépést. Miközben a biztonsági emailcímek keresztbe voltak beállítva. A fiókok pedig a biztonsági emailcímre akartak hitelesítést küldeni. A történet végét nem tudom de ez a megoldás jól érzed hogy nem szerencsés.
-
törölt tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Igen, csak olvasni. Mi lenne ha kipróbálnád, hogy nálad működik-e? Csak annyi, hogy a kétféle gmail külön-külön gépen legyen. Aztán meglátod te is, hogy nem működik. Aztán akkor nem kell kérdezned semmit sem, csak megoldanod a dolgot és elmondani nekem, hogy mit kell csinálni ahhoz, hogy működjön. Please!
-
törölt tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Begurultam rá. Kb 5-6 órát elcsesztem rá és nem sikerült. Elmondom mit szeretnék:
Van egy androidos telefonom, ami már nem frissül. Ezen van egy chrome böngészöm amin minden rajta van. Jelszavak, címek, bankolás, stb. Ezt meg szeretném szüntetni ezen a telefonon. Helyette egy új gmailos chrom böngészőt szeretnék. Arra szeretném áttirányítani a jelenlegit.Asztali windows10-es gépen próbálkoztam. Elvileg sikerült az áttirányítás, de csak akkor, ha amint írtam a telefonomon a gmailon baloldalt fent a három vonalra tappodok, majd a "Minden bejövő levél" opciót választom. Ez így kényelmetlen, mert nem jelez a telefon, hogy jött új levél. Nade ez még semmi, ha leveszem a a jelenlegi chrome böngészőt ahogy elterveztem, már nem jön átt semmi. (Pedig az asztali gépen még él-működik a chrome böngésző a gmailos jelszóval.)
Namost, ha a telefonomon nem tudom megszüntetni, akkor értelmetlenné válik az egész dolog.
Ebben kérek segítséget. Elsőként abban, hogy ez egyáltalán lehetséges-e. Ha igen, akkor hogyan? -
pontyos
senior tag
válasz
ledgeri
üzenetére
ja, dühömben gyorsan írtam... van egy másik fiókom amivel szintén csak levelezek, néha léptem be. De most a Thunderbird a cím és jelszó után ott is berak egy ellenőrzési ablakot, így megint nem tudok belépni csak a weben - ott pedig bármit állítanék át,. a régi teló szám van, hiába írtam át - kezd vicces lenni - de még sem
az előzővel pedig miért történt ami, továbbra is érthetetlen. Kb 10 éve használom, rengeteg oldalon volt megadva, sűrűn leveleztem vele. -
pontyos
senior tag
válasz
ledgeri
üzenetére
hát... köszönöm! Elkezdem az email cseréket! Érthetetlen, hogy mi történt. nem léptem be webes felületen mert minek, levelező program szedte a leveleket, de egy levél nem jött meg a mit vártam, így gondoltam megnézem a weben, így derült ki.Remélem a levelek addig megjönnek amíg teljesen nem állok át.
Sajnos kb 20 helyen van ez megadva, főleg a zenei oldalakon
Azért ha valaki járt hasonló módon, és kiderült miért van ez a helyzet, várom ma geoldást. -
pontyos
senior tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Nagyon kellene, ezen fut minden. De nem értem mi történt 🤔 webes felületen nem léptem be kb fél éve, viszont hál istennek a levelek megjönnek, küldeni is tudok. Miért tiltott ki, érthetetlen - a belépéskor a weben azt írja, hogy lépjen be másik gépről, viszont két gép és három telóról sem tudok, mindig ez a szöveg fogad.
A Spotify zenész oldalam is ezen a mail en fut, ha a leveleket sem kapom meg egyszer csak, akkor az is bukta, mert kell a bejelentéshez. Nem értem mi a gond jelen helyzetben. -
-
qdak
addikt
válasz
ledgeri
üzenetére
Jelszó a mozillába, de valamiért az program elfeledte ahogy én is...
Pont azért szeretne az ember mindenhova ugyanazt, mert amit nem használok 2 hétig és mindenféle kényszerítés van az a vége, hogy az új jelszó kéréssel húzza az időmet.
(Ahol ilyen volt cégnél, a lányok a monitor alatt tartották a jelszavas papírt)
Szerintem ez már a visszanyal a fagyi, nem egy ember gépén látom a jelszavak.txt-t
Van 2fa, csak nem vagyok jelszó, pinkód tároló... -
-
válasz
ledgeri
üzenetére
Köszi az ötleteket, emailcím (pontosabban fiók) "elhagyás" a cél, a "régi" fiókban lévő adatok "átmentése" az új alá.
Az emailekkel kapcsolatosan közben megtaláltam, hogy a Takeout-tal lementhetőek mbox formátumban, és pl. Thunderbird alól elérhető az új fiók (IMAP formában), a régi emailek meg az mbox formátumú exportból megnyithatóak és átmásolhatóak/törölhetőek a két fiók között.
Sajnos a régi fiókban beállított Forward kevés, az ugyebár csak az újonnan beérkező emailekre vonatkozik.
A Fotókkal és a Drive-val kapcsolatos javaslatod is hasznos lehet, kipróbálom és visszajelzek majd vele kapcsolatosan.
Mivel egy 200GB-os fiók megszüntetése a cél, az még kérdés, hogy az Albumokat hogyan tudom "átemelni" az új fiókba...
-
dni
őstag
válasz
ledgeri
üzenetére
Azt írják a recovery oldalon, hogy 30 napon belül, de az emailben már 30 nap múlva van.
Recovery-t csináltunk a Google cikk alapján, de nem jutunk előre.
Az sms annyira jó, hogy küld egy 6 jegyű kódot amit megadva meg adhatsz egy másik email címet, ahova 48 órán belül küldenek egy visszaállítós linket, de nem jött meg két másik Gmail-es címre sem.
Ajánlottam én már mindent, de sajnos nem tech savvy emberről van szó, nem nagyon tudom elképzelni, hogy sikerülne bevezetni nála a pass manager használatát.
Számítógépet nem használ, csak telefont és sajnos azon keresztül sem sikerült előbbre jutni.

-
Flowtation
őstag
válasz
ledgeri
üzenetére
Tegnap végülis sikerült megoldani. pedig már egyszer eltávolítottam a fiókot majd vissza, de az nem oldotta meg. Most annyit csináltam pluszban, hogy a gmail app-ból töröltem minden adatot (mármint a fiók eltávolítás után) és utána vissza, aztán jó lett. Ki érti ezt....
-
törölt tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Az a célom, hogy az "A" levélfiók ne legyen a telefonomon. De a "B" fiókba (ami a telefonomon van) megérkezzenek az "A" fiókba érkező levelek másolatai.
Bocs, de ennél precízebben nem tudom megfogalmazni, hogy mit szeretnék elérni. Csak már kételkedem benne, hogy ez egyáltalán lehetséges-e. -
janos666
nagyúr
válasz
ledgeri
üzenetére
Ahogy írtam: a kód megjön SMS-ben (új SIM kártya, de eredeti telefonszám), viszont maga a "jelszó viszaállítás" is 2FA, tehát mivel nincs második telefon, asztali PC, stb, csak a régi ellopott és az új szűz telefon, nincs "más mód" (a 2. mód a telefon, amit elloptak) vagy mód megnézni az email-t, amit a kérdéseses fiókra küldted (az már az "éterbe" megy).
TL;DR: a csaj (felt.) elvitte a telót és a jelszó papírt is. Új SIM van, de régi Gmail nem lesz.? -
pn4hvq
senior tag
válasz
ledgeri
üzenetére
"Kereséskor a keresés tetején vagy alján ott van, hogy "találatok vannak a kuka/spam/valami amit elfelejtettem -ben, akarja-e azokat is megjeleníteni."
Az alján valóban ott volt és meg is jelenítette. Mindenesetre bizonyára az én hibám, de a büdös életben nem tűnt még fel a 100 levél alatt ez sor. Miért nem felülre teszi ezt alapból
? Köszönöm, ma is tanultam valamit."Továbbitós problémára: rápróbálhatsz"
Figyelni fogom, hogy én kattintottam figyelmetlenül reggel és tettem a kukába vagy valami más okozta. Majd szúrópróbaszerűen utánellenőrzöm, hogy megjönnek-e a levelek a továbbított címre is. Alapesetben teszi a dolgát, ez a mai volt az első kérdéses email.#12633 ledgeri
Elmentettem a linket, mert nem minden kifejezést, feltételt tudtam fejből. Az in:anywhere gyakorlatilag a "találatok vannak a kuka/spam/valami amit elfelejtettem -ben, akarja-e azokat is megjeleníteni" megfelelője. -
EmberXY
veterán
válasz
ledgeri
üzenetére
Az nem lehetséges, hogy ömlesztve vannak a levelek?
Ez azt írja, hogy ilyenkor megoldás lehet, ha mappákba szétszeded a leveleket, gondolom utána már mappánként szedné, és hátha megbírkózik vele.
Nem tudom, mennyi levélről lehet szó, de csodálom, hogy a gmail ilyenekért sír. -
EmberXY
veterán
válasz
ledgeri
üzenetére
Kezdem érteni... Vagyis a gmail a freemail szervertől azt az üzenetet kapja, hogy a gmailben túl sok a levél, ezért nem lehet letölteni a leveleket...

Nem lennék meglepve, ha a freemail oldalán lenne a hiba... (Ha tele volna a fiók, szerintem eleve nem is kísérelné meg, hogy még több levelet töltsön le.) -
EmberXY
veterán
válasz
ledgeri
üzenetére
"A keresőmotor hatékonysága a beírt szavakon, és az algoritmusokon múlik..."
Azokon is, de azon is, hogy x ezer leveket pillanatok alatt átnéz, míg az ember csak sok idő alatt. Tudom, hogy vesszőparipám lett az "időintervallum", de ha jól emlékszem, te is pont azt szeretted volna, hogy egy bizonyos naphoz, időszakhoz lehessen ugrani, ehhez meg az emberi keresés lassú/lassabb.
"...kiválasztasz egy halmazelemet, és tőle elindulsz az egyik irányba..."
Azt a bizonyos halmazelemet hogyan választod ki, már mint hogyan jutsz el hozzá? Értem, hogy mire gondolsz, de nagyon sok levél mellett ez sokáig tart, és a konkrét oldalszám beírásával sem biztos, hogy ahhoz az elemhez jutsz, ahonnan el akarsz indulni, míg ha pl. egy fix évet akarsz átnézni (ha jól emlékszem, 2013-at írtad), akkor a keresővel ez pontosan behatárolható. Lehet, hogy így is át kell nézni pár száz levelet, de biztosan a jan. 01. és dec. 31. közé eső halmaz összes eleméhez érkeztél, láthatod, hogy hány eleme van, és nem csak haladsz valahonnan valahová.
Egyébként végül meglett a levél, és mennyi idő alatt, valamint hogyan?

-
EmberXY
veterán
válasz
ledgeri
üzenetére
"Egyre inkább elégedett vagyok az "erre nem váltok!" döntésemmel..."
Pedig a felhasználói tapasztalatok alapján ezt semmi nem indokolja.

-
-
EmberXY
veterán
válasz
ledgeri
üzenetére
Ha a 2013-as leveleidet akarod betölteni, a gmail keresőmezőjébe írd be ezt:
after:2012/12/12 before:2014/01/01
A dátumokat ha szűkíted, akkor akár konkrét hetekig, napokig is el tudsz jutni.
Az oldalszám tekintetében feladom, lehet, hogy neked van igazad, nálam a levelek darabszámát mutatja, hülyeséget meg nem akarok szajkózni.
További keresőoperátorok szükség esetére itt, meg fogsz lepődni, hogy miket tud.

-
sgergi
veterán
válasz
ledgeri
üzenetére
Most már egyértelműen értem a problémádat, itt a megoldás: A címsorban ez a link fogad: https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/p5. Itt a legutolsó tag (p5 - page 5) azt jelenti, hogy hányadik oldalon vagy, így elég csak ezt az értéket átírni.
Nem túl felhasználóbarát megoldás, de van rá azért lehetőség. -
EmberXY
veterán
válasz
ledgeri
üzenetére
"...nem is értem, hogy az emberek miért keresnek információt, hisz a Földön megvan, minek vele foglalkozni.... mejd szembejön az utcán."
Akkor most mégis szükségesnek érzed a keresőt? Előtte még csak az oldalakat nézegetted volna manuálisan.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Már hogyne tudnál rákeresni? Tudod, hogy
-hírlevélről van szó (már a "leiratkozás" szóra is kiadja a hírleveleket kb...),
-weboldal címe esetleg,
-valami speciális info, jellemző, kategória, stb, ami a levél szövegében lehet, stb...Csak használni kell a fantáziát.
A képen az "1-50" pedig nem oldalszám, nem is lehetne, hiszen egyszerre egy oldalt nézel, nem 50-et... Az azt jelenti, hogy a sok levélből (a pontos számot valóban nem írja, de a keresés szempontjából érdektelen) az első 50-et jeleníti meg, ha lapozol, akkor pedig 51-100, és így tovább, ez azért van, mert 50-re van állítva az egy oldalon megjelenő levelek (beszélgetések) száma. Ezt 100-ra is fel lehet venni (beállítások, általános beállítások, maximális oldalméret --> 15-100-ig van lehetőség), úgy kevesebbet kell lapozni, ez mindenképpen ajánlott, sajnos 100 a maximum jelenleg.
Még annyit fűznék a dologhoz, hogy az azonos kategóriákba tartozó levelekhez érdemes cimkéket használni, így utólag könnyebben visszakereshetők.
-
EmberXY
veterán
válasz
ledgeri
üzenetére
Nem teljesen értem, hogy mi értelme lenne egy adott oldalra ugrani, hiszen ha tudod, hogy hol keresd a levelet, akkor kvázi megvan, nem? A keresőt érdemes inkább használni, a megfelelő kulcsszavakra, feladóra, stb keresve leszűkíthető a kör, a manuális keresésnek semmi értelme, ha tudod, hogy mit akarsz megtalálni.
Egyébként úgy emlékszem, hogy nem is oldalszámot ír, hanem összes levél darabszámot és azon belül egy tól-ig tartományt...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hobby rádiós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- World of Tanks - MMO
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- Be Quiet Straight Power 1000W Platinum Moduláris Tápegység
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De jó ötlet megnézni,hogy melyik melyik fiókhoz tartozik,köszi.