Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
bAtt001
addikt
ha rendesen felcímkézed őket akkor tudod törölni az olvasottakat csak. rámész a címkére bal oldalt akkor kilistázza az összes odatartozó levelet. utána felül a legelső gomb a kijelölésé ott meg kiválasztod az olvasottakat és törlés. nem próbáltam még de logikus hogy így működni fog. am érdekes levelezésed lehet ha 4000 levél 7 gigát foglal
nekem 5ezer van most és 250 megát foglal összesen
-
EmberXY
veterán
Szerintem ezt nem lehet változtatni... Legalábbis én sem találtam ilyen beállítást, mindig csak 20-at mutat...
Gondolom jóval több levélen akarsz valamilyen műveletet elvégezni, mint amennyi a keresési oldalon megjelenik.
Esetleg próbáld úgy megoldani, hogy amire keresnél, ahhoz átmenetileg létrehozol egy szűrőt, és alkalmazod a meglévő levelekre, vagyis a találatokra (ez garantáltan az összes találaton végrehajtja a kijelölt műveletet) ---> igy át tudod helyezni az összeset akár egy cimke alá, vagy akár a kukába, stb, ha ilyesmit akartál csinálni, akkor ezt tudom javasolni (amennyiben tényleg nincs részletes beállítás a keresőhöz).[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Cisco ISR 4331/K9
- Remek áron dobozos új Lenovo Ideapad Gaming 3 Ryzen 5 5500H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 2050garancia
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új 2K Gamer PC Intel i9-12900F/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)
- HP Laptop , 17,3" , R3 7320U , 512GB SSD , 8GB DDR5 , Radeon