Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Üdv a GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aldebaran
addikt
A régi routeremen az openwrt-t csak akkor tudtam update-elni, ha csak olyan alkalmazásaim voltak, amiket csomagkezelőből telepítettem. Törölnöm kellett a külön fájlból telepített alkalmazásokat. Most annyi változott, hogy törli az update-kor a külső appokat.
Nekem is a luci skin mindig törlődik, mert azt a github-ról installálom. -
SztiviVander
addikt
Nem kellene hogy eltűnjenek a forward szabályok a gl felületről attól hogy luciban beállítasz egy forrás ip-t, feltéve hogy semmi mást nem állítasz át. Én is állítottam be az egyik forwardnál source ip-t luci alól és ugyanúgy megvan gl felületen is (de ott nyilván nem látszik hogy szűrve van ip-re).
Igen, ha a gl felületről frissítesz akkor ugyan a konfigokat megtartja (ha bekapcsolod hogy tartsa meg), de az egyedileg telepített openwrt csomagok mennek a levesbe. Esetleg meg lehetne próbálni luci alól frissíteni, mert alapból az openwrt upgrade-nél meg kellene maradjon az összes egyedileg telepített csomag, szóval ez is valami gl sajátosság lehet. Aztán lehet hogy eleve a fw olyan hogy mindig tiszta openwrt-t rak fel és csak a /etc -t nem bántja. Majd egyszer kipróbálom én is.
-
Egész jól bővül az itteni felhasználók tábora.
Én nem használok gyári fw-t, szóval sokat nem tudok hozzászólni, de nyúlfarknyi TP-LINK-es OpenWrt-s múltamból azért arra emlékszem, hogy ott is van factory és sysupgrade firmware, frissíteni az utóbbival kell, és az megtartja a beállításokat is, még a factory mindent felülír. Mivel a gyári fw végülis egy OpenWrt "származék", gondolom itt is ez a szitu.
Erről a VPN-ről mindig az jut eszembe, hogy mindenki szerint "hót egyszerű", de egy igazán jó segédlet még sincs hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi