Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Balinov

titán

Meg mindig az AB kerdes:

Nalam ez a default beallitas, masnak is? Intruder, a Nightly-kban ez hogy van beallitva?

A custom path-nal ez tuti jo? empt = /tmp nekem nem tunik egeszsegesnek? Lehet be kene egy pendrive-ot pattintani es azt megadni custom path-nak? Mondjuk ha mondjuk router restart miatt nvrambol torlodik, akkor megertem, hogy kikapcsolja magatol, de 5n8o uptime-nal jarok, szoval ezt kizarnam.

Sugo ezt irja ugye a lap aljan:

Custom path - Optional, allows to save the potentially large adblock files on permanent storage like USB/CIFS/etc. This indirectly also means lower RAM usage and additional list control to avoid downloads/processing when not necessary.

Statusnal ha bekapcsolom ezek a statok. 83% total usage (cache/bufferrel egyutt) nekem kicsit soknak tunik, jo 1GB az ossz es mas nem fut csak az alap lan/wlan dolgok.

ha mas nem, irok a lynksysforumsra, atporgettem azt a 9 oldalnyi t64 topikot, de cim alapjan egy sem errol ertekezik, 1db adblockkal kapcsolatos van, de az teljesen mas aspektusbol targyalja az AB-t (es eleg "regi", junius/julius)

udv
    B

Új hozzászólás Aktív témák