- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Nem lesz Xiaomi 16
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Üdv a GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Meg mindig az AB kerdes:
Nalam ez a default beallitas, masnak is? Intruder, a Nightly-kban ez hogy van beallitva?
A custom path-nal ez tuti jo? empt = /tmp nekem nem tunik egeszsegesnek? Lehet be kene egy pendrive-ot pattintani es azt megadni custom path-nak? Mondjuk ha mondjuk router restart miatt nvrambol torlodik, akkor megertem, hogy kikapcsolja magatol, de 5n8o uptime-nal jarok, szoval ezt kizarnam.
Sugo ezt irja ugye a lap aljan:
Custom path - Optional, allows to save the potentially large adblock files on permanent storage like USB/CIFS/etc. This indirectly also means lower RAM usage and additional list control to avoid downloads/processing when not necessary.
Statusnal ha bekapcsolom ezek a statok. 83% total usage (cache/bufferrel egyutt) nekem kicsit soknak tunik, jo 1GB az ossz es mas nem fut csak az alap lan/wlan dolgok.
ha mas nem, irok a lynksysforumsra, atporgettem azt a 9 oldalnyi t64 topikot, de cim alapjan egy sem errol ertekezik, 1db adblockkal kapcsolatos van, de az teljesen mas aspektusbol targyalja az AB-t (es eleg "regi", junius/julius)
udv
B
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Házimozi haladó szinten
- Kína betilthatta az NVIDIA AI gyorsítók vásárlását
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Dropshipping - Elindult Magyarország első használt iPhone XML feedje! - Phonelist.eu
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD állítható magasság HDMI - asztalra csavarozható!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest