Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tasker
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FockeWulf
tag
válasz
lacibattya #52276 üzenetére
Ahogy már írták , érdemesebb először hangözökben megtanulni az adott skálát, először egy húron, majd kettőre elosztva, stb. Sokkal jobban átlátod magát a rendszert, a skála felépítését, a hangközeit stb. Éveim mentek el a skáladobozok tanulgatásával, és ez azt eredményezte hogy teljesen bezártam magam a megtanult skáladobozokba, ami full sablonos imprózásokat eredményez. Aztán egyszer elkezdtem az elejétől, doboz-mentesen megközelíteni a dolgokat, és sokkal jobban átláthatóvá vált a rendszer.
espista@ az EQ-t én a torzító elé tenném inkább.
-
doc
nagyúr
válasz
lacibattya #52276 üzenetére
Ha a kezdohangod ugyanaz adott ujjnal, akkor a forma is ugyanaz, csak arra figyelj hogy a B hurra valtasnal egy bunddal arrebb tolodik az egesz.
Ha megnezed, pl. a linken az 1-es es a 4-es ugyanaz, csak egy hurral feljebb tolva.A piros az alaphang, igen (tehat a "do" ha durt jatszol)
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest