- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peethy
őstag
válasz
Szten Márs #11292 üzenetére
Hát, majd ha lesz min
Addig a zongorát koptatom
-
Eastman
addikt
válasz
Szten Márs #11292 üzenetére
Anélkül nem.
-
Peethy
őstag
válasz
Szten Márs #11284 üzenetére
Jaja, ezért is akarom kipróbálni
-
Peethy
őstag
válasz
Szten Márs #11278 üzenetére
BP-n milyen hangszerboltot ajánlanátok, ahol anélkül ki lehetne próbálni a hangszereket, hogy az eladók nagyon csúnyán néznének, hogy utána mégsem vásárolok?
-
blackmacs
senior tag
válasz
Szten Márs #11278 üzenetére
Lehet hogy igazad van.Persze még szeretnék kipróbálni mást is mielőtt rábólintok.Még a CR100 jöhet számításba ha azt is kipróbálom.
-
blackmacs
senior tag
válasz
Szten Márs #11276 üzenetére
Már csak azért is gondba vagyok mert a 40 ezres kategóriában nem igazán kapok jó LP-t,talán csak 70-80 ezer környékén.A z42 mellett szól az ára és az aktív hangszedők és a sok jó tapasztalat,vélemény.
-
blackmacs
senior tag
válasz
Szten Márs #11274 üzenetére
Azt tudom hogy a z42 nem fog úgy szólni mint egy LP de eléggé megfogott a hangja.Amúgy meg nem igazán tudom milyen LP-t nézzek első gitárnak?
Valami tipped van? -
válasz
Szten Márs #11272 üzenetére
Viszont az apja gitáros így "könnyű"
"My dad – a guitarist with Argentinian roots - plays guitar all day long and I love to listen to his music"
-
válasz
Szten Márs #11262 üzenetére
Köszi! Megnézem (sztem újra...
, mert elsősorban őt szoktak keresni, ha vmi nem megy)
Mellesleg tőle is szívesen tanulnék.
-
sajtee
őstag
válasz
Szten Márs #11269 üzenetére
Tudom, vannak nagy virtuózok
-
sajtee
őstag
válasz
Szten Márs #11244 üzenetére
Annyira azért nemérdekel, nem tervezek klasszikus gitárt venni, különben már megtettem volna
-
Eastman
addikt
válasz
Szten Márs #11266 üzenetére
OK, emészd...
-
Eastman
addikt
válasz
Szten Márs #11264 üzenetére
-
Eastman
addikt
válasz
Szten Márs #11262 üzenetére
Nem lépkedni kell, csak egyetlen egyet visszalépni.
Szerk. aztán OK, ennyi.
Sajnálom, hogy kiköltekeztél. Sör csúszik így.
MetáBluest bírod amúgy? -
Eastman
addikt
válasz
Szten Márs #11256 üzenetére
Tremoló szerintem egy magyar „Beat-nemzedék” szó. Én arra tippelnék.
...mármint a gitár-nyújtókarral összefüggésben.
-
Eastman
addikt
válasz
Szten Márs #11256 üzenetére
Persze, egyet visszalépsz. 15 perec.
...33-kor benyomok egy képet alá. Az kemény, hogy szr az idő és hogy pörög egy ilyen indoor totyik.
Tök jó.
-
Nunder
őstag
válasz
Szten Márs #11204 üzenetére
Ma nem olvastam a fórumot, de a pótláskor megakadt a szemem azon amit írtál. Nem hinném, hogy különbül meg tudtam volna fogalmazni azt, amit leírtál. Szín igaz minden szavad. Piszkosul leülnék egy sörre veled beszélgetni
Na de csak hogy ne legyek teljesen OFF. Ma eszembe jutott a dallama, és munka után meghallgattam. Azóta velük együtt tolom én is, és teljesen fel vagyok pörögve
Trivium - Down From The Sky
-
izomhod
őstag
válasz
Szten Márs #11248 üzenetére
és az abaj hogy elhitetik az emberekkel, hogy ez jó!
mert a Feró mondja, meg a Keresztes!jaja, majd figyelek az 5-re!
-
sajtee
őstag
válasz
Szten Márs #11242 üzenetére
Engem is nagyon idegesít az a srác, de feliratkoztam, hátha kapok valamit a 30 napos cuccból, de csak youtube linkekkel dobált...
-
sajtee
őstag
válasz
Szten Márs #11240 üzenetére
Talán a gitáregyetem csatornáján, de nem vagyok benne biztos.
Hát, nem volt kedvem erősítővel, aztán, gondoltam, megpróbálom.
Az meg azért tremolo, mert a Fender hibásan így adta ki a gitárjait
-
sajtee
őstag
válasz
Szten Márs #11238 üzenetére
Pont, hogy valahol láttam, hogy így kell, azért így próbáltam
Nemá', felső 3 hüvelyk? Felső kettőt is utáltam vele.
Egyébként elektromos van.
Netes tanár.. Hmm, Marty Schwartz-ot szoktam nézni.
-
sajtee
őstag
válasz
Szten Márs #11235 üzenetére
Nem tudom, lehet, hogy nem ez a neve. A felső kettőt hüvelykujjal, az alatt levő kettőt mutatóujjal, alatta középső, majd az e-t gyűrűssel. Lehet, hogy ez így nem jó.
Az "összecsippentést" próbálgatom, tetszik, ahogy néha beleteszek egy kis mélyet.
Felvettem egy 4 perces anyagot, de nagyon szhar lett, az egyik számot el is felejtettem útközben, meg eléggé zúg, megpróbálom máshonnan venni.
-
Eastman
addikt
válasz
Szten Márs #11227 üzenetére
Nem meggyőzni akarlak, csak egy másik aspektusból megvilágítani a dolgot. A magasak felé billentették a humbikat. A sok magas a cél.
-
Eastman
addikt
válasz
Szten Márs #11225 üzenetére
-
Eastman
addikt
válasz
Szten Márs #11223 üzenetére
Izgalmas lehet.
Bejön a fix húrláb. Bár a két humbi elhelyezkedéséből és a jávor nyakból arra tippelek, hogy sok ott a magas. Nem tudom, mennyire dorombolós.
-
Eastman
addikt
válasz
Szten Márs #11218 üzenetére
-
Eastman
addikt
válasz
-
izomhod
őstag
válasz
aki vivát néz, az meg is érdemli!
úgy látom, elég volt az a ápr perc is -
sajtee
őstag
válasz
Nézz rá a 2010-es- és az eredeti We Are The World-re. Csak hallgass bele. Rosszul leszel.
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Szten Márs #11199 üzenetére
Elnézést, de ezen most tényleg kiakadtam... csak én vagyok az egyetlen, aki úgy gondolja, hogy a mai mainstream valami eszméletlenül, irdatlanul, minősíthetetlenül híg fos? Már elnézést, de szégyen, amit zenének neveznek az emberek, szégyen, hogy magukat zenészeknek, énekeseknek, akárminek nevezik, és azért meg én szégyellem magam, hogy mennyien rajonganak értük... de végülis igaz, egyél sz@rt, x milliárd légy nem tévedhet, hogyne...
Múltkor bekapcsoltam a tévémet, és kapcsolgatás közben a vivára tévedtem, akkor láttam először élőben ezt a Nicki Minaj-t, és nem akartam elhinni, amit látok... Most komolyan, nézzétek meg, ez most miez, de tényleg? Ebben van zeneiség? Bármi? És az külön szégyen, hogy a szájára veszi Hayley Williams sorait.... Értem én, hogy B.O.B. szellemi terméke ez a rakat szemét is, amit idehányt nekünk ezzel a nővel, de azokat a sorokat a Nicki Minaj szájába adni, amit Hayley énekelt, szégyen, komolyan...
És basszus, olyan zsűritagok vállalják vele a közösködést, nem is értem. Vajon egy szinten van ez az izé, amit live néven raknak fel (live az, live my ass...)ezzel, meg ezzel?
Értem én, hgy a zene szubjektív, de hol vannak a határok? Nem hiszem, hogy azért vannak vaskos zeneelméleti kötegek komponálásról, nem hiszem, hogy azért tisztelhetünk zseniális és természetes tehetségeket, akikből árad a muzikalitás, hogy utána azt mondjuk, hogy ja kérem, hát igen, ez is zene, meg minden zene, amiben különböző frenkvenciájú hangok vannak összehányva. Nem beszélve arról, hogy ezzel milliókat keres... Idol basszus, értitek, IDOL...
Elnézést, régen akadtam így ki, de ettől felfordult a gyomrom...
-
Eastman
addikt
válasz
Szten Márs #11195 üzenetére
...a'szem elférne az is itt a szobában. Szorítanék neki helyet, jól megférnének.
Megyek most, gyorsan oda is csapok a Stratnak...
-
nesa
veterán
válasz
Szten Márs #11173 üzenetére
Hangszerkeszito mesterek szoktak csinalni belole, jobb hangu mint a mahagoni (bar ez izles kerdese kinek mi a jobb)
Itt is egy lakkozott bubinga.
Ebbol is tobb fele van, amit en neztem azon a rostok egyenessen futnak majdnem mint a mahagoni.
-
izomhod
őstag
válasz
Szten Márs #11153 üzenetére
xx xy, ezek a kromoszómák, nem?
mondjuk embere válogatja, de én nem kérem ki a másik véleményét, legalábbis elektronikai és hangszertéren biztos nem!
-
blackmacs
senior tag
válasz
Szten Márs #11147 üzenetére
Szerintem nem elírás,egy jópár levan akciózva.Persze én is most állok a csőd szélén,és még sokmindenre kell a lóvé,most engem is szétb..sz az ideg mert már nagyon kellene az a gitár!
Én is próbálom győzködni a párom -
_seth_
veterán
válasz
Szten Márs #11147 üzenetére
Több is van ami majd 100-ról 50e, még ha csak egy lenne akkor lehet hiba de van 3 hasonló is.
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Szten Márs #11145 üzenetére
Bár ha itt megnézzük a többi Les Paul-formájú cort árát, így leakciózva is, meg az akciós árak és listaárak különbségét, akkor elég egyértelművé válik, hogy ez bizony sajnos elírás.
-
izomhod
őstag
válasz
Szten Márs #11058 üzenetére
júúúj!
nem ő!hanem
Jimmy Fia Krisztán
de kisesett, annyira nulla volt, csoda hogy edig elcsalták
-
Eastman
addikt
válasz
Szten Márs #10689 üzenetére
Ne gondold túl. Kvázi a Te szavaiddal éltem. Lusta C+P, ennyi.
Én ezt a dalt imádom, de lehet, hogy már mondtam (linkeltem párszor).
-
Eastman
addikt
válasz
Szten Márs #10682 üzenetére
No, most pörög. De széép!
-
Eastman
addikt
válasz
Bocs, Szten! Még nem jutottam el a videódig. Negyedszer indítottam már el a Gilmourt 720p-n.
Huh. A'szem ez a zene nekem szól. (5x)
Monnnyuk a Strat szerintem csak neck pu-val dorombol, a többi fájdalmasan kárcoss.
#10686 nesa #0001
Gyönyörű a hangja. ...és jó kezekben van.
-
nesa
veterán
válasz
Mig nemnyitottam meg azt hittem a te gitarod hangjat fogom hallani, de azert jovolt a linked.
(#10683) Eastman
Tervbe van egy igazi 6 huros is amit a gibsonal ellentetbe megtudok csinalni 2db fabol is, gibsonnak 8-9db bol jon ossze, sot a festett modellek neha megtobb db-bol vannak.
De rendkivul problemas a faanyag beszerzese bubingabol akarom de abbol nincs megfelelo meret baranyaba 3x os meretre meg nincs penzem, 1db pallo 30-40k. -
Eastman
addikt
válasz
Szten Márs #10600 üzenetére
Nem - nem. Teléből én csak HH-t vennék. Még a poén sem az enyém. Ezé a srácé mindkettő: [link]
-
sajtee
őstag
válasz
Szten Márs #10600 üzenetére
Arra a posztra válaszolva, tényleg gyönyörű. Nem volt időm leírni. Épp ma néztem aaa... mit is? Auction Hunters, nem tudom magyarul. Találtak benne egy limitált szériás maui blue színű 1978-as Fender Stratocaster-t keménytokkal, erősítővel.
Boltban adták el, az erősítővel együtt 2200-ért, az eladó szerint 3500-ért is el tudja adni. Nagyon tetszett. Karcmentes állapot, alig használták, gyári pickup-ok, eredeti szín.
Közben rájöttem: Licitvadászok. Jó sorozat
Egyébként ez a Telecaster meglepően vastag. Vékonyabbnak gondoltam őket
-
sajtee
őstag
válasz
Szten Márs #10567 üzenetére
Az ám, csak utálok boltba menni érte vagy épp félretenni rá
-
Eastman
addikt
válasz
Szten Márs #10576 üzenetére
Ezér' jó, hogy vagy nekünk.
-
blackmacs
senior tag
válasz
Szten Márs #10570 üzenetére
Tényleg szép darab gratulálok hozzá!
-
nesa
veterán
válasz
Szten Márs #10570 üzenetére
Ezen hasznalhato fem hur is?
-
Eastman
addikt
válasz
Szten Márs #10568 üzenetére
Nagyon szép darab. ...nekem ugyan kicsit világos, de úgyis a te szerelmed.
Várjuk a videót, nem kell egy Brahms darabot megtanulnod, csak pengess kicsit, hadd halljuk!
-
nesa
veterán
válasz
Szten Márs #10568 üzenetére
Szep, GRAT!
Hatuljan az a fekete csik egy vekony ebenfa berakas? -
Tv
senior tag
válasz
Szten Márs #10534 üzenetére
Igazán tehetnél fel egy videót ahol meg is pengeted kicsit , én szívesen meghallgatnám
-
Eastman
addikt
válasz
Szten Márs #10532 üzenetére
Alapos embernek ismerlek. Az átgondolt választásodnak ezek a kellemes percek az eredményei. Szerintem ez jó példa lehet itt. Próbáljatok ki sok gitárt, ne rögtön a netről rendeljetek emberek!
Most két napig én is az akusztikussal játszottam otthon Apunál. Tényleg mindent „kihallani” és sajnos „zajosan” játszok a Strat után.
Monnyuk annyira nem zavar, mert kb. ezen a vonalon vagyok: [link]
...lennék.
-
Eastman
addikt
válasz
Szten Márs #10529 üzenetére
Persze, azt is kikezdi a sugárzó hő és a hőingadozás.
Milyen a „kicsike”?
-
Eastman
addikt
válasz
Szten Márs #10519 üzenetére
„Lapgitárnál” nem is a testet féltjük, hanem a inkább a nyakat.
„Dobozgitárnál” mindkettőt.
Jó és gitározós hétvégét mindenkinek!
-
hNp88
aktív tag
válasz
Szten Márs #10502 üzenetére
és a nem folyamatosan fűtött helyiségekkel mi a helyzet?
mi nem fűtünk egyfolytában, hanem csak késő délután-estére durrantunk be a kazánba... jó ez, viszont attól félek, hogy a folyamatos hőingás nem tesz jót szegény gitárjaimnak
-
izomhod
őstag
válasz
Szten Márs #10505 üzenetére
na kíváncsi vagyok, mert nálam sok ruha szárad, a gitárok a radiátor mellett vannak, biztos kapták az ívet eddig
lehet rendelek egy ilyet, nem egy ökör ára
-
Printszkrín
senior tag
válasz
Szten Márs #10459 üzenetére
Gyönyörű nő, gyönyörű gitáron szépen játszik
-
csilla145
tag
válasz
Szten Márs #10459 üzenetére
Sziasztok. Tud valaki egy jó oldalt mutatni ahonnan le lehetne tölteni oktató videókat elektromos gitárhoz ?
-
Psychonaut
veterán
válasz
Szten Márs #10446 üzenetére
Ízlések és pofonok, nekem az egész tetszik, de igazad van, 0:38-ig sokkal jobb, mint utána. Amolyan motivációs videóként linkeltem inkább, én annak használom, mikor sokáig nincs időm játszani, utána meg béna vagyok, és elmenne a kedvem tőle, inkább megnézem ezt, hogy hova el lehet jutni rengeteg gyakorlással.
-
Eastman
addikt
válasz
Szten Márs #10432 üzenetére
Legyen sok örömöd benne Szten és kívánom, hogy sokáig ölelgesd! Nagyon átjönnek a soraid, jó olvasni...
-
NSiS
tag
válasz
Szten Márs #10427 üzenetére
Egészséggel használd!
Ezeket a Francisco Bros hangszereket hol készítik?
-
válasz
Fain, gratula
En is irhatnek mar egy regenyt a multieffekt hasznalatarol es kepessegeirol, mert erik mar bennem. Lassanak mar a nepek aktiv elektronikat is -
Psychonaut
veterán
válasz
-
sajtee
őstag
válasz
Gratula, használd egészséggel!
-
sajtee
őstag
válasz
Szten Márs #10407 üzenetére
Igen, de nem is próbálgattam igazán, rendesen akartam megtanulni, erre megpróbáltam és megy. Nagyon tetszik a hangja.
-
pc-user
senior tag
válasz
-
izomhod
őstag
válasz
lehet hát
-
Eastman
addikt
válasz
Szten Márs #10392 üzenetére
Én nem is akartam, de lett. Ahol irodát bérelek bezárnak négy napra. Nem sirtam nagyon. Te melózol?
-
albert8
veterán
válasz
Szten Márs #10392 üzenetére
Suliba, mondjuk nekem
-
Eastman
addikt
válasz
Szten Márs #10174 üzenetére
Érdemes munkavédelmi boltban beszerezni egy párat, jól jöhet zajterhelés esetén. Vatta sem rossz, ha van otthon.
-
Eastman
addikt
válasz
Szten Márs #10171 üzenetére
Én idén kihagyom. Füldugót vigyetek, ha mentek.
-
blackmacs
senior tag
válasz
Szten Márs #10171 üzenetére
Érdekelt volna csak tegnap is meg ma is meló van.Pedig szívesen elmentem volna.
-
izomhod
őstag
válasz
Szten Márs #10130 üzenetére
milyen tankos-romantikus, a szkorcs?
-
Psychonaut
veterán
válasz
Szten Márs #10128 üzenetére
Nem mondod, tényleg divat utálni?
Ezt becs' szóra nem tudtam, én még senkivel nem találkoztam aki utálta volna (bár igaz, az ismerősi körömben nem is játszott vele soha senki tudomásom szerint)... -
izomhod
őstag
válasz
Szten Márs #10128 üzenetére
ahogy látom a kölyköket a kis gityót kattogtatni, nem olyan egyszerű az
annyi erővel mát gitározni is lehetne. báár lehet hogy nem
de furulyázni mindenképp!!! -
izomhod
őstag
válasz
Szten Márs #10124 üzenetére
igaz!
annyi előnyét látom mondjuk, hogy a diszkósok is kézbe veszik mert a ps3 az kúl, így legalább hallanak valami normális zenét
szeretni szabad, igen
-
Psychonaut
veterán
válasz
Szten Márs #10124 üzenetére
Nem tudtam, hogy ismered, gondoltam megosztom veled a tippemet, hogy miért utálja. Egyébként nyilván nem gitártudás/rockerség/akármiség kérdése az, hogy szereted-e vagy sem...de attól még azért nem tilos nem szeretni, ugye?
-
Eastman
addikt
válasz
Szten Márs #10122 üzenetére
Óó köszi. Tetszik?
-
Psychonaut
veterán
válasz
Szten Márs #10122 üzenetére
Nevén kívül semmi köze a gitározáshoz.
-
sajtee
őstag
válasz
Szten Márs #10040 üzenetére
Egy Epiphone Les Paul Special II WH és Marshall MG 15CFR kombóval
-
Eastman
addikt
válasz
Szten Márs #10053 üzenetére
Én sajnos még az analógnál megálltam. Digire nem költöttem. Épp' most szeretném eladni az ebay-en a patent Minoltám. Tudja vinni a pénzt a sztori, tudom.
-
Eastman
addikt
válasz
Szten Márs #10050 üzenetére
Uhh, most nézem, hogy más hobbira is el lehet költeni nagy pénzeket.
-
Eastman
addikt
válasz
Szten Márs #10047 üzenetére
Kérlek ne gyere nekem itt a távolkeleti robottechnikával!
A Strat nyakakat mentem próbálgatni, az a terv hogy veszek csak nyakat, egy kényelmeset a Stratóra, 4 csavar + egy beállítás a márkaszervízben és meg van oldva a dolog. Soha életemben nem próbáltam még egy LP-t sem. Szombaton mikor végeztem a 3-4 Strattal indultam már hazafelé, de visszaléptem az LP-hez és lekértem a falról. Na, onnan kezdődött A gitározás számomra. Ezért vagyok ilyen lelkes ám.
Nagyon-nagy flash volt. Tippelj, hol lógok majd a hétvégén?
Segítek, Alexa... az eleje.
...ezért mantrázom itt folyamatosan, hogy nem netről kell rendelni, hanem ölbevenni 5-6 gitárt még a vásárlás előtt. Igen, álomgitárokat is. Csak úgy tudhatod meg, hogy mi a cél. Aztán lépkedni fel a "létrán"; Epi, Cort, Vintage, egy leharcolt Gibson SG, majd egy patent, majd egy alap LP, majd A Les Paul. Így megy szerintem. Mit gondolsz?
-
Eastman
addikt
válasz
Szten Márs #10044 üzenetére
Dehogyis. Racionális okai vannak. Nagyon rövidek az ujjaim és úgy érzem, hogy sokat számít a fogólap rádiusza és a nyakprofil is. Akinek hosszabbak, annak talán kevésbé. Én szeretem az ívesebb fogólapot és mint kiderült a nagyobb (jumbo) bundokat.
Kb. 20 évig akusztikusom volt otthon, de a túl lapos nyakrádiusz és széles nyak miatt csak kínlódtam vele, mindig a sarokban kötött ki a gitár, lényegében nem tanultam rajta, csak prütyköltem. A jelenlegi hangszer minőségi előrelépés, de az a jó íves, szinte cselló szerű (csellisták most felszisszennek) 1960-as LP nyak pont a kezemre állt. Érdekes, mert a szakirodalom a Straténál laposabbnak írja az LP nyakrádiuszokat, de azt ott úgy éreztem, mintha a kezem alá született volna. Stratót szorítom mint állat barréban a 60-as LP-n siklottak az ujjaim. Meglepő.
-
sajtee
őstag
válasz
Szten Márs #10035 üzenetére
Barré. Ezzel ne is ijesztgess, a rémálmaimban kísért
-
Eastman
addikt
válasz
Szten Márs #10035 üzenetére
Ja, ja, jó mindegyik. Pont a G a kedvenc akkordom. C-t komázom még, meg az A mollt.
Plazmacucci ...konkrétan.
Mond, Te mi alapján váltogatod az avatarod? Figyeltem, hogy hétfőn mindig a kutya van...
-
sajtee
őstag
válasz
Szten Márs #10032 üzenetére
"Dikk".
"Régen" így fogtam.
-
Eastman
addikt
válasz
Szten Márs #10032 üzenetére
Én a 320033-at körülményesnek tartom. C-G váltásnál pl. jobb a 320003. Itt általában a mutatóujjam a szabad. De majd jól kigyakorlom a 320033-at is!
szerk: ...lassan leakkordozhatjuk a hozzászólások számát is.
10032, 10033
-
sajtee
őstag
válasz
Szten Márs #10028 üzenetére
3 ujjast.
Viszont nem néztem meg, de rájöttem, hogyan kell a négyujjasat. Gondolom. Egy fekvéssel előrébb rakom (de ugyanarra a húrra), mint a kisujjam, így a hang nem változik, de csak egy ujjam kell elmozdítanom és egyet levenni a húrról?
Mindjárt kipróbálom.
Tényleg jó, így köszönöm! (remélem, jól fogom..)
-
Enton
addikt
válasz
Szten Márs #9999 üzenetére
Ez azért többnyire úgy működik, hogy ami jó arról gyorsan elterjed ez az info az átlagos és gagyibbakról csak nagyon utánakeresve fog csak kiderülni első olvasatról(élő kipróbálás nélkül), hogy milyen is az adott célszerszám.
-
Enton
addikt
válasz
Szten Márs #9984 üzenetére
Nincs ezzel semmi baj.
20-30-ért még én is átvenném havertól. De amúgy 60e-ről indul a licit (majd).
Ha nagyon nem fognak érdeklődni akkor megy majd lentebb is.
Akit meg érdekelhet az meg úgy is rákérdez. -
válasz
Szten Márs #9984 üzenetére
Én 120ért kínáltam a LP customom 81/85 szettel. Le se szarta senki
-
válasz
Szten Márs #9982 üzenetére
Ha vörös lenne talán 30-at is adnék érte
-
Eastman
addikt
válasz
Szten Márs #9966 üzenetére
...ilyen szinten elpötyögni vele...
-
Eastman
addikt
válasz
OK, nem is countryt játszanék vele és nem is agyalok indonéz gitáron. ...csak megölelgetném szívesen egy-két éjszakán át.
-
izomhod
őstag
válasz
ezért nem vettem jaguárt én se, mert agatis volt
volt aki azt mondta hogy rendben van az, de inkább a lebeszélés volt többségben
-
izomhod
őstag
válasz
Szten Márs #9931 üzenetére
hú de jó hogy feljött ez a gitár meg csaj dolog, megtaláltam egy 10éve nem látott filmet
kispál andrás megmondta, hogy mire jó a szóló
BORZFILM a kilencvenes évesk közepéről
még nemtom hol van az idézni kívánt rész, de majd linkelem
-
válasz
Szten Márs #9931 üzenetére
-
válasz
Szten Márs #9909 üzenetére
Bocs, én csak klasszikus zenében utazok Sabbath-Priest-Maiden-Accept-stb
-
válasz
Szten Márs #9907 üzenetére
Melyik népcsoportnak kívánsz prédikálni?
most megint tanulhatok neveket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobilhasználat külföldön
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Vírusirtó topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged