Új hozzászólás Aktív témák
-
burgatshow
veterán
Cathfaerm vagy mi: kreativitásom van! Fantáziám is csak kéne bővebb háttér infó!!
Kovacsur: ''Csak ennyi van a tarsojodban...,, figyelj nem hiszem el hogy a profi grafosok úgy kezték hogy csináltak egy olyan képet amitől leesik az álla mindnekinek! Vegyük tudomásul hogy nekem nagyon teccik a gimp állati profi csak meg kell tanulni használni. 2 én most megyek csak gimibe tehát jócskán van még időm tanulni a szakmát! 3 Nem hiszem hogy te is úgy kezdted volna mint egy vérbeli grafos. (márha az a szakmád.)
Új képek:
http://amigos.amiga.hu/flick/q3%2Bflick.jpg
http://amigos.amiga.hu/flick/a_net.jpg
Az elsővel közel 2 órát dolgoztam! -
Cathfaern
nagyúr
Azért nem kéne szegényt ennyire lehúzni
Gyanítom az a helyzet, hogy felpakolt egy linuxot, meglátta a gimp-et, és megnyomott 3 gombot, majd felrakta a végereményt a netre.
Egyébként engem is érdekel ez az egész, csak egy bajom van: kreativitásom az nem sok vanSzóval ha valamit a kezembenyomnak, azt egész jól megcsinálom, de ha azt mondják, hogy ''te figyelj, nem csinálnám nekem egy jó kis logót?'' Na akkor csődben vagyok
(mondjuk ez általánosságban is igaz rám).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest