- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
WaterWawe
őstag
Talán annyi változott hogy a tápom nem "szenved" annyira, vagyis halkabb mint ezeltőtt.
-
WaterWawe
őstag
Intelen, de lényegtelen, bárhova dugdoshatom, nem lesz jó. Hogy firssítsem a firmware-t hogyha nem érzékeli a z alaplap?
-
WaterWawe
őstag
Valaki help sűrgősen. Elindul a gép, betölt a windows utánna 2-3 perc múlva befagy minden, ha várok egy kicsit akkor kékhalál, és restart után nem látja az alaplap az ssd-t.
-
WaterWawe
őstag
Corsair Vengeance M60-as egeret és Logitech G105 bill-t használok egyik sem vezetéknélküli.
-
WaterWawe
őstag
Üdv!
Régebben volt egy olyan problémám a géppel hogy ha élményindexet akartam mérni, a végénél amikor a lemezteljesítményt méri kékhalál, utánna a bios-ban nem lehetett látni az SSD-t és nem tudott bootolni. Ez egy egyszerű Winfos újrarakással végetért. Tegnap viszont megint volt, netezés közben egy hasonló eset. Valakinek ötlete hogy ez mitől lehet?
-
WaterWawe
őstag
Jó felfogtam, de az enyém ezekszerint még a "kevéssé csokisak" közül is a legrosszabbul sikerült példányok közé tartozik. Úgynézki 1.35V alatt nem fogom megúszni ezt.
-
WaterWawe
őstag
3770k és 3770k között mért lenne különbség, de egyébként Costa Rica-s a proci. Szerintem biztos valami beállítás van elcseszve
-
WaterWawe
őstag
Üdv!
Lenne egy problémám és eddig sehol nem tudtak segíteni szóval próbát teszek itt is. Van egy G1 Sniper 3-mas alaplapom. A probléma az hogy 4.4GHz-n a proci 1.265V-ot igényel hogy stabil legyen. És hogy az alap feszet 1.210V-ra állítja be ami meglehetősen sok. Nézegettem és van akinek már 1.250V-on tudja a 4.8GHz-t . Nagyon remélem hogy csak valami beállítás miatt lehet, a szorzón és a Vcore feszültségen kívül minden processzorral kapcsolatos dolgot auto-n hagytam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Anime filmek és sorozatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- Hobby rádiós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest