- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolinter
csendes tag
Más lap BIOS-át semmiképpen ne írd a gépedbe ! Igaz van dual BIOS a gépedben,de felesleges vele kísérletezni. Nem tudom hogy megoldja-e a feszültség problémádat,de létezik a lapodhoz egy nem hivatalos BIOS is.Merlin BIOS állítólag jobb mint az orginál,több mindent tudsz állítani,jobban lehet tuningolni,de nem tudom milyen változásokat tettek bele a készítők,és még én sem próbáltam.A GIGA lapok a proc belsejében mérik a hőfokot,ezért magasabb értékeket mutat ,mint más lapok,A 70 fok az nem vészes,mert a processzorod ettől azért magasabb fokon égne ki (pontosan nem tudom,de olyan 90-100 fok lehet).Viszont vízhűtéssel 70 foknál hűvösebbnek kellene lennie.Szerintem ne a BIOS-okban keresd a hibát,hanem nézd át jobban hogy jól illeszkedik-e a hűtőd a procra,mert hiába van vízhűtésed ha nincs rendes érintkezésed.Egyszerűen mérd meg,vagy fogd meg hogy a hűtőd szintén meleg-e,ha igen akkor valami nincs rendben a vízhűtéseddel,ha pedig hűvös,langyos akkor a proc nem tudja átadni a hőjét a hűtőnek.Fel van rendesen pulírozva a hűtőd ? Mert a levegő elég rossz hővezető.
-
zolinter
csendes tag
Üdv !
Sajnos ez a ''csúcs'' alaplap sok mindenben elég rosszul muzsikált nálam,és több dolgot hiányoltam belőle.Ami számodra is sajnos az az,hogy a Giga úgy gondolta hogy a felhasználónak elég ha a v-core-t max. 10 százalékkal tudja változtatni,és azt is csak felfele.Szóval tudsz állítani +5%;+7.5% és +10%-ot. Hát eu van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF B365M-PLUS GAMING + I9-9900K
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest